Steun de crowdfund voor screenshake 2016!

0

Een nieuw jaar, een nieuwe Screenshake. Hét Belgische indie game-festival is er weer helemaal. En dat met een extra locatie, wat veel goeds belooft.

Met interessante sprekers, een showcase van wat Belgische indie games allemaal wel niet te bieden hebben, een unieke expo en zelfs interactieve live perfomances van games is het zeker de moeite om je steentje bij te dragen aan de crowdfund, die binnenkort afloopt. Nog niet overtuigd?

Screenshake party

Vorig jaar ging ik er ook heen en hoewel ik de meerderheid van de sprekers niet kende, waren de talks keer op keer interessant of absurd of beiden. De kunstexpo met tekeningen van verschillende indie game-ontwikkelaars had enkele parels in petto en gaf inzicht in het proces achter de videospellen. De game-expo bestond uit enkele van de leukste experimenten die ik al heb gezien. Bovendien zijn er tijdens de eerste twee avonden live playthrougs waarbij Journey zal worden ondersteund door geïmproviseerde muziek. Als dat niet genoeg is, worden de eerste twee avonden afgesloten met stevige feestjes. Pret is dus gegarandeerd.

Dus, als je ook maar een beetje fan bent, dan zal het zeker de moeite lonen om tussen 19 en 21 februari binnen te springen in Het Bos te Antwerpen. Kom dan zeker dag zeggen, want mij en andere Geeksters zie je ergens rondhangen.

Share.

About Author

Yorick Dupon

Vraag me welke smartphone je moet kopen.

Reacties