Release datum voor Captain Toad’s Treasure Tracker

0

Het is nogal stil geweest rond Captain Toad’s Treasure Tracker. Na E3 2014 was het een hele poos stil om in juli te horen te krijgen dat deze vertraging zal oplopen. Sindsdien kregen we een paar screenshots maar dus geen concrete info om onze tanden in te zetten. Dat is nu verleden tijd met dit officieel nieuws over de bekendste paddestoel man uit Mushroom Kingdom.

We blijven doorgaan met het goede nieuws uit Nintendo-land. Captain Toad’s Treasure Tracker krijgt een officiele release datum. Het is dus op 9 januari 2015 dat we met Toad op stap zullen gaan in talrijke levels overgevuld met monsters op zoek naar de verborgen sterren. Desalniettemin gaat het hier niet over een Super Mario spel daar Toad – en zijn collega Toadette, in coop – niet kunnen springen. Nintendo zet hier dus de focus op puzzels en reflectie zonder dat vinnigheid helemaal achterwege gelaten wordt. Om dit aspect duidelijker uit te leggen gaat de aankondiging van de datum gepaard met een kleine, demonstratieve trailer.

Het spel zal dus onderverdeeld worden in meer dan 70 doolhof levels waarin je zal moeten nadenken om Toad veilig naar zijn doel te leiden. Tal van mechanics zullen aan bod komen, afhankelijk van het levelthema, gaande van ondergrondse exploratie to flipperkastlevels. In het artistieke design is er geen verrassing, we blijven in vertrouwde Nintendo omgevingen zoals Boo’s haunted mansion of Shy guy desert onder andere. Toad zal zich kunnen behelpen met aantal nieuwe bonussen en bekende power-ups uit het Mario universum om zo levend door de levels te geraken.

captain-toad-treasure-tracker-wii-u-3 captain-toad-treasure-tracker-wii-u-2 captain-toad-treasure-tracker-wii-u-1 captain-toad-treasure-tracker-wii-u-4

Genoeg content in een vetrouwde sfeer, naar uitkijken dus. Verdict op 9 januari. Maar wat denken jullie? Eindelijk iets fris of zet Nintendo teveel in op zijn mascotten?

Share.

About Author

Jason Blomme

Games games en nog eens games. Ik ben geboren met een controller in de handen en zal zo waarschijnlijk ook heengaan. En podcasts.

Reacties