Nieuws: Persona 5 uitgesteld, wel een nieuwe trailer

0

Helaas, pindakaas. Na een geweldige eerste trailer en aankondiging in februari zag het er naar uit dat Persona 5 niet al te lang meer op zich ging laten wachten, maar niets is minder waar. Op de voorbije Tokyo Game Show wist ontwikkelaar Atlus de harten te breken van talrijke fans die het spel opwachtten voor PS3 of PS4 onder de kerstboom. Het nieuwe spel zal pas het daglicht zien in 2016, en dat is dan voor Japan. Wij arme Westerlingen moeten het met de nieuwe release periode ‘ooit’ stellen. Het nieuws werd vergezeld met een nieuwe spetterende gameplay trailer, maar dat maakt het wachten er niet makkelijker op.

Terzijde, Atlus kondigde op de TGS tevens aan dat Persona 5 ook zijn eigen anime special zal krijgen. Het is niet duidelijk of dit eenmalig is of een heuse serie zal worden zoals de geweldige Persona 4 Golden anime, maar het is alvast iets extra om naar uit te kijken voor fans van de demonen gevulde Shin Megami Tensei saga.

 

Share.

About Author

Jason Blomme

Games games en nog eens games. Ik ben geboren met een controller in de handen en zal zo waarschijnlijk ook heengaan. En podcasts.

Reacties