Nieuw in de Nintendo eShop: 28 april 2017

0

Wat is er nieuw in de Nintendo eShop deze week? Geekster zocht het voor je uit.

nintend switch logo

Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo) €59,99

De volgens velen reeds beste versie van Mario Kart wordt nu nog beter. Of je het de moeite vindt om te double dippen moet je zelf beslissen, maar je kan er niet omheen dat Mario Kart 8 Deluxe propvol content zit. Naast een echte Battle Mode in acht speciaal ontworpen arena’s (tegenover de gewone tracks in MK8 op Wii U), krijg je hier alle voorgaande DLC én nog eens 3 nieuwe karts en vijf nieuwe personages: Inkling Boy, Inkling Girl, King Boo, Dry Bones, en Bowser Jr. Bovendien kan je opnieuw twee items bijhouden net zoals in Double Dash. Maar dé grote selling point zal toch het feit zijn dat je deze Mario Kart gewoon overal mee naartoe kan nemen. Tot acht spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in local multiplayer, tot twaalf in onlinemodus. WAHOOO!

mario kart 8 deluxe battle mode split screen

Puyo Puyo Tetris (SEGA) €39,99

Deze game is een cross-over tussen misschien wel het bekendste puzzelspel aller tijden, Tetris, en één van zijn populairste spin-offs, Puyo Puyo. Deze game is eigenlijk al een tijdje uit in Japan op onder meer PlayStation 3 en Wii U, maar komt nu voor het eerst naar het westen op onder andere de Nintendo Switch. Grote troef van deze nieuwe versie is dat je zowel tegen de computer als online tegen andere spelers kan spelen. Het concept is verbazend simpel. Net zoals bij de vorige multiplayerversies van Tetris heeft elke speler zijn eigen speelveld. Alle blokjes die je weet te wissen belanden door elkaar op het speelveld van de tegenstander. Blokjes kunnen ook opgespaard worden in een attack gauge om speciale moves uit te voeren. De game zit nog vol met andere leuke trucjes. Zo kan midden in de match de speelstijl wisselen van Puyo Puyo naar Tetris of omgekeerd.

puyo puyo tetris 2 spelers nintendo switch sega

 eShopOverige

KAMIKO (Flyhigh Works) €4,99
ACA NEOGEO OVER TOP (HAMSTER) €6,99

 

eShopDLC

 

Minecraft: Wii U Edition – Glide Beasts Track Pack (Mojang) €2,99
Minecraft: Wii U Edition – Glide Track Pack Season Pass (Mojang) €9,99

eShopSpecialeActies

 

Nano Assault Neo (Shin’en Multimedia) €9,99 €7,49

 

eShopLogo
Share.

About Author

Yves Doutreligne

Probeert wanhopig Nintendo te begrijpen. Heeft een chronische hekel aan Digimon. Staat constant op het punt om geblokkeerd te worden op Twitter.

Reacties