Newsflash: Smash Bros. Wii U bundles en Amiibo releases aangekondigd

2

Het zijn goede tijden voor Smashfans. Smash Bros. for Nintendo 3DS is nog geen week uit, of Nintendo geeft ons al iets nieuws om naar uit te kijken. Vandaag werd op Twitter aangekondigd dat Smash Bros. for WiiU op 5 december 2014 in de winkelrekken zal verschijnen. Wie net dat ietsje meer wil dan gewoon een steengoede game, kan kiezen uit twee bundles: eentje met de game en de Mario Amiibo, een andere met de game en niets minder dan een adapter om een Gamecube controller op aan te sluiten! SMASHGASM!

BzVwEjjIEAABRRb.jpg large

Omdat de kans groot is dat Smashers van de oude garde hun Gamecube controllers aan gort gespeeld hebben, is Nintendo zelfs zo aardig om eveneens op 5 december 2014 een Gamecube controller uit te brengen in een fris Smash-jasje.

BzV0A0FIAAAqzP5.png large

Trip down Memory Lane, Yes Sirree!

Alsof dat nog niet genoeg is en het waarlijk Kerstmis in oktober is, werden ook de release data bekend gemaakt voor de eerste twee reeksen Amiibo’s. Op 28 november kan je kennis maken met de Amiibo-versies van Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Link, Fox, Samus, Wii Fit Trainer, Villager, Pikachu, Kirby en Marth.

BzVxNT6IUAEIjaV.png large

Vervolgens worden op 19 december ook Zelda, Diddy Kong, Luigi, Pit, Captain Falcon en Little Mac op je losgelaten.

BzVyEKqIMAAyqki.png large

Een ding is zeker: er zal weer heel wat afgeSmasht worden tijdens de feestdagen. Nu alleen maar hopen dat Sinterklaas de orders bij kan houden…

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties