Metal Gear Solid: Ground Zeroes komt naar PC

0

Het is officieel bevestigt: Konami’s laatste ‘Metal Gear Solid: Ground Zeroes’ komt naar PC rond 18 december, perfect op tijd voor der kerstperiode. De geruchten over een mogelijke port naar PC hingen vorige zomer al in de lucht.

Je mag enkele verbeteringen verwachten bij deze port: 4K ondersteuning, betere belichting en schaduw enz. De game zal gereleased worden op Steam maar er is helemaal nog geen prijs bekend. ‘Metal Gear Solid: Ground Zeroes’ dient als een prequel op ‘Metal Gear Solid 5: Phantom Pain’ en toont de nieuwe mechanics voor de game. Het grootste kritiekpunt bij Ground Zeroes, was de prijs in vergelijking met de content die je kreeg. Ik ben dan ook zéér benieuwd of ze de prijs lager gaan zetten op Steam. Mocht je je afvragen wat wij van Ground Zeroes vonden, je kan onze review hier lezen!

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties