Mayan Death Robots, binnenkort op Steam!

0

Na maandenlang lobbyen en een Let’s Play door Jesse Cox is het eindelijk gelukt! Mayan Death Robots, gemaakt door de Antwerpse indie gamedeveloper Sileni Studios zal begin volgend jaar verschijnen in de Steam Store!

Het harde werk heeft dus geloond, waardoor de game geïnspireerd door Worms en de Maya-cultuur eindelijk de aandacht zal krijgen dat het verdient. In het spel speel je tegen een vriend als één van de alien-robots die naar de Aarde komen en aanbeden worden door de Maya’s. Je kan gebruik maken van de unieke wapens die elke robot heeft om te proberen te anderen te vernietigen. Maar het is oppassen geblazen, want de goden kijken ook toe!

Momenteel kan je al proeven van wat Mayan Death Robots ongeveer zal zijn wanneer het klaar is door de alfaversie te downloaden. Bedenk wel dat dit nog niet de definitieve versie van het spel is en dus ook geen volledig beeld kan geven van het eindresultaat.

Bekijk alvast de trailer voor de game voor een blik naar deze kaskraker-in-wording van eigen bodem en lees ons artikel over de andere games die in België worden gemaakt!

Share.

About Author

Yorick Dupon

Vraag me welke smartphone je moet kopen.

Reacties