Manaphy manifesteert zich in je Mystery Gift

0

Nintendo viert feest! Pokémon, een van zijn populairste en meest succesvolle franchises, mag dit jaar twintig kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren, worden er het hele jaar door giveaways met uiterst zeldzame Pokémon georganiseerd. Na MewCelebiJirachi en Darkrai is in juni Manaphy aan de beurt!

Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Pokémon kan je binnenkort Manaphy aan je collectie toevoegen. Van 1 juni tot en met 24 juni kan je via de Mystery Gift van je exemplaar van Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire deze mythische pokémon downloaden.

Dat is heel wat gemakkelijker dan de oorspronkelijke manier om deze speciale pokémon te pakken te krijgen: via een speciale downloadcode konden spelers van Pokémon RangerPokémon Ranger: Shadows over Almia en Pokémon Ranger: Guardian Signs een speciale missie via Ranger Net unlocken, waarin ze een zeldzaam ei moesten recupereren. Na afloop van de missie kon dit ei via Mystery Gift verstuurd worden naar een exemplaar van Pokémon DiamondPokémon PearlPokémon PlatinumPokémon HeartGold of Pokémon SoulSilver, waar je het kon uitbroeden tot een prachtige, kleine Manaphy.

Manaphy Ranger

Maar dat is niet alles. Dankzij deze nieuwe giveaway krijg je stiekem eigenlijk TWEE zeldzame pokémon. Manaphy is immers de enige mythische pokémon die voor nageslacht kan zorgen. Laat je Manaphy samen met een Ditto achter in de Pokémon Day Care en na enige tijd zal je een ei krijgen waaruit en Phione tevoorschijn komt!

Manaphy Ditto Phione

Maar hoe zit dat nu met die Manaphy? Die zit op level 100, heeft vanzelfsprekend het water-type en kent de moves Tail GlowBubble en Water Sport. Dat is niet zo ontzettend spectaculair, maar het zijn wel exact dezelfde moves die de pokémon kende wanneer je het ei uit Pokémon Ranger uitbroedde in de spellen van de vierde Pokémon-generatie. Een trip down memory lane, zo je wil. Bovendien heeft Manaphy de ability Hydration, waarmee status conditions verholpen kunnen worden wanneer het regent.

Manaphy Giveaway

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties