Maak een bordspel in de ontwerpwedstrijd van Jumping Turtle Games

0

Wie er ooit al eens van gedroomd heeft om als de nieuwe Uwe Rosenberg zelf een bordspel te maken en door andere mensen te laten spelen, krijgt nu de kans. Jumping Turtle Games lanceert immers een ontwerpwedstrijd voor bordspellen. Iedereen kan deelnemen en de deadline is op 31 december 2017.

Jumping Turtle games stuurde het volgende bericht de wereld in:

Als we beurzen afspeuren en onze mailbox checken, merken we dat veel spellenspelers bezig zijn met hun eigen spel. Bij Jumping Turtle Games geloven we ook dat er heel wat talent rondloopt. Daarom bieden we nu iedereen de kans om deel te nemen aan onze eerste ontwerpwedstrijd. Het doel is om in 2018 het kaartspel te produceren van de winnaar van onze wedstrijd. Iedereen kan deelnemen. De deelnemers hebben tot 31 december 2017 om de spelregels op te sturen. Uit de beste deelnames kiezen we dan de spellen voor de finale. Dit zijn de spellen waarvan ook een prototype zal opgevraagd worden en die we met de jury gaan testen om de winnaar te selecteren.

Voorwaarden waaraan het spel moet voldoen:

  • Een kaartspel met 55 of 110 speelkaarten.
  • Eventueel extra spelelementen, zolang ze maar blijven passen in een doosje van het formaat Baby Blues/Baby Clues. Mogelijke onderdelen zijn een dobbelsteen, tokens, puntenfiches,…
  • Het spel moet zich richten op kinderen en/of families. Lichte spellen voor “gevorderde spelers” maken ook nog een kans.
  • Het spel mag nog niet zijn doorgestuurd naar een andere uitgever en dat mag ook niet gebeuren terwijl de wedstrijd nog loopt (als we de winnaar kiezen, willen we ook dat dit spel nog beschikbaar is).

 

Het reglement

Deelnamelink

Wij wensen alle deelnemers veel succes! Wie weet komt er ooit een bericht over jouw spel op Geekster!

Share.

About Author

Michiel

Michiel speelt videogames, boardgames en tabletop rpg's. Hij leest naast de occasionele comic ook veel fantasy en historic fiction. Kenner en grote liefhebber van soundtracks.

Reacties