Aanschouw! Homefront The Revolution Goliath Edition

0

Elke blockbuster heeft tegenwoordig een extra grote, bombastische collector’s edition, en deze Goliath Edition is wel een monster van jewelste.

Naast het feitelijke spel mag je je ook verwachten aan een steelcase, een artbook van 32 pagina’s en het “Revolutionary Spirit Pack“. Dit pack bevat extra skins en wapens. Maar alhoewel dat leuke extra’s zijn, is er ook nog de Expansion Pass, die toegang verschaft tot de singleplayer-uitbreidingen.

Als laatste krijg je ook nog een radiografisch bestuurbare replica van de ‘Goliath’ Drone op schaal, met werkende lichten en zeswielvering. De door Apex geproduceerde Goliath is één van de meest angstaanjagende wapens in het arsenaal van het Korean People’s Army.

homefront the revolution

Na release van het spel op 20 mei kan je voor het komende jaar ondersteuning verwachten van de developers; ze zullen namelijk geregeld GRATIS missies, uitdagingen, onderdelen en extra voorwerpen en uitrusting toevoegen aan de coöperatieve Resistance mode.

Om terug wat meer te praten over de singleplayer expansions: Deep Silver heeft een speciaal team klaarstaan dat zich gedurende het eerste jaar zal focussen op de singleplayer missies om de spelwereld te verrijken met ideeën die niet meer in het spel wisten te geraken.

Om het nog wat aanlokkelijker te maken, krijg je bij het pre-orderen bij je lokale gameboer ook het Revolutionary Spirit Pack, en als je het digitaal aanschaft krijg je het Liberty Pack, wat je beloont met twee stukken gevechtsuitrusting.

Houd je agenda’s alvast klaar om erin te schrijven dat je deze titel 20 mei mag verwachten op PS4, Xbox One en PC

Share.

About Author

Timothy

Houdtdt van ananas, de Metal Gear Solid franchise en Evil Dead te quoteren. Heeft een kokosnoot BH in zijn kast liggen maar heeft nog geen rieten rokje gevonden dat erbij past.

Reacties