Heb je een naaste die niet weg te slaan is van zijn of haar console?
Verras die persoon deze eindejaarsperiode met een van onze cadeautips voor gamers!

Voor de gepassioneerde gamer

NES/Famicom: a visual compendium

Dit kleurrijke boek vat de geschiedenis samen van Nintendo’s eerste spelcomputer in een prachtige visuele stijl en dompelt je onder in nostalgie met meer dan 500 pagina’s aan pixel art en trivia.

Nu 29,99 pond bij Bitmap Books


Hollow Knight

Ontdek wat er met een insectenbeschaving is gebeurd in de beste metroidvania met Dark Souls-invloed en tevens het beste indiespel van 2017.

Nu 14,99 euro op Steam


PlayStation VR + VR Worlds Pakket

Haal virtual reality in huis aan een betaalbare prijs. Dit jaar vervoegden onder andere Resident Evil VII en Skyrim VR de groeiende bibliotheek aan VR-compatibele games.

Nu 299 euro bij Coolblue


Jaarabonnement PlayStation Plus

Heb je een PlayStation 3, 4 of PS Vita en wil je profiteren van gratis games, extra opslagruimte en flinke kortingen? Met PlayStation Plus haal je het maximale uit je console. (Dit abonnement is alleen geschikt voor Belgische PSN-accounts.)

Nu 59,99 bij Coolblue


HITMAN – Game of the Year Edition

Geef het geschenk van moordpartijen met zalige zwarte humor en veel herspeelbaarheid in een schitterend spel vol leuke uitdagingen.

Nu 59,99 euro op de PlayStation Store


Cuphead

Cuphead is een van de beste recente argumenten om games tot kunst te verklaren. Een pittig cadeau voor de doorzetters onder ons.

Nu 19,99 euro op bol.com


Bloodborne Official Artworks

De prachtige gotische architectuur van de verlaten stad Yharnam, de gruwelijke creature designs, adembenemende concept art en veel meer worden verzameld in dit bloedstollend mooie art book.

Nu 37,99 euro op bol.com


New Nintendo 2DS XL console – Pokéball Edition

Deze limited edition van de New Nintendo 2DS XL is helemaal in Pokéball-thema, inclusief de herkenbare knop die midden op de klep van het systeem is geplaatst. Eventueel te combineren met een exemplaar van Ultra Sun of Ultra Moon.

Nu 159,99 euro op bol.com


NieR Automata

Waarschijnlijk het beste PlatinumGames-actiespel op de markt. Een formatieve ervaring met een verhaal om u tegen te zeggen en een enorme herspeelbaarheid. Een klassieker die niet mag ontbreken onder de kerstboom.

Nu 66,99 euro op bol.com


Nintendo Switch Pro Controller

Voor de echte pro’s onder ons die graag Switch spelen op het grote scherm. De controller voelt zeer comfortabel en is gemaakt uit een mat plastic dat geen vingerafdrukken achterlaat. De ingebouwde batterij kan je opladen via USB.

Nu 64,99 euro op bol.com


Nintendo Switch JoyCon Green/Pink

Speel Nintendo Switch in de kleuren van Geekster (en ook wel een beetje die van Splatoon.) Gewoon omdat het kan.

Nu 81,99 euro op Coolblue


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Een van de beste games van het jaar mag hier niet ontbreken. De open wereld van Breath of the Wild is verbluffend en legt de lat een stuk hoger voor toekomstige games in het genre. Een aanrader van formaat.

Nu 59,99 euro op bol.com

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties