De Super Geekster Bros. Challenge! (World 3)

0

Hoera, woensdag! We hebben weer een halve werkweek overleefd, en geen betere manier om dat te vieren dan met World 3 van de Super Geekster Bros. Challenge! Vorige week was best pittig en dus zijn Nils en ik erg benieuwd naar jullie feedback. Te moeilijk? Te makkelijk? Te weinig tentakels? Vertel het ons in de comments! We laten jullie alleszins niet op je lauweren rusten. Hier komt de nieuwe uitdaging, in de stijl van Super Mario Bros. 3!

Geekster 3-1 (Course ID 72BE-0000-004B-5393)

Geekster 3-1Ah, de Koopa Clown Car! We zijn eens benieuwd hoe goed je dit onding kan besturen. Level 3-1 is erg kort, maar niet voor de poes. Test je docking skills wanneer je vanuit de Clown Car in een nauwe doorgang moet springen en steel een lift van Wiggler in de tweede Clown Car aan het einde van het level. Bouncen is de boodschap!

Geekster 3-2 (Course ID 2A9C-0000-0061-C8B9)

Geekster 3-2

Ben je ook al eens op een van die “Don’t move” levels gestoten? Die levels die zichzelf spelen? Dit is onze eerste poging om er zelf zo eentje te maken. Kom dus eventjes op adem in level 3-2, laat jezelf vooruit gevoerd worden en doe wat inspiratie op. Zie je welke trucjes we gebruiken om Mario voort te bewegen? Aarzel niet ze zelf te gebruiken en ons het resultaat te tonen!

Geekster 3-3 (Course ID DBC2-0000-005D-B5E6)

Super Geekster Bros.

Een gastrol voor het machtige moederschip in een blatant self promotion van een level! De schakelaar is je beste vriend in een level dat enkel bestaat uit blinkende muntjes. Rep je naar de deur en zegen onze machtige Geekster letters met je voetafdrukken. Beklim ons machtig en glorieus moederschip voor een teleport naar het einde. Maar pas op, hou je omgeving goed in de gaten!

Geekster 3-4 (Course ID 2CB3-0000-0062-334E)

Super Geekster Bros.

Een level waar Nils best wel trots op is. In zijn “Fly me to the Moon” level kiezen we wederom het luchtruim met de Clown Car, al is het deze keer meer een kwestie van survival dan docking training. Zoek de verborgen vuurbloemen om dit level met een vurige Conga! furie te doorstaan en je tot bij het eindpunt van dit level te brengen. De maan, or is it? Sting like a fireball, move like a kolibrie. En voor de rest. Conga!

Als je de horde Boos overleefd hebt, zit het derde deel van onze Super Geekster Bros. Challenge er alweer op. Inderdaad, dus geen Bowser deze week. De rakker had na een dubbele pandoering in wereld 2 wel even een break verdiend. Zou hij in wereld 4 met een vengeance verschijnen? Wie zal het zeggen? *gniffel*

We hopen dat jullie er nog steeds plezier aan beleven! Helaas is onze uploadlimiet nog steeds vrij beperkt en zijn we genoodzaakt gaandeweg onze oudere uploads te verwijderen. Heb je een level gezien dat je graag nog eens zou spelen? Vergeet het dan zeker niet te downloaden! Tot zaterdag!

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties