Fallout 4 is eindelijk aangekondigd

0

Fallout 4 is eindelijk officieel en het heeft lang geduurd, veel te lang. We hebben valse websites gehad, een stel geruchten over het scouten van de mogelijke locatie van de game. Op elke E3 van de afgelopen jaren was er hoop voor een nieuwe game in de geliefde franchise. Eindelijk is het zover, er is een trailer. Onder de trailer som ik nog even op wat we ondertussen al weten van de game.

We wisten al een tijdje bijna zeker dat de game zou plaatshebben in de regio rond Boston. Deze stad, in de Amerikaanse staat Massachusetts, zou door game designers al uitgebreid zijn bezocht en bovendien is MIT in de games een meermaals vermelde locatie, beter gekend als The Institute. Bovendien bevat de trailer verschillende elementen die duidelijk verwijzen naar Boston, zoals in deze Reddit-comment wordt aangehaald. Bereid je dus alvast voor op een trip naar de Oostkust van de Verenigde Staten.

Wat we ook weten is dat de game-ontwikkelaar van Fallout 4, Bethesda Softworks, tijdens hun showcase op E3 ons meer info en hopelijk meer beeldmateriaal zullen verschaffen over de game. Deze showcase heeft plaats op zondag 14 juni om 4 uur ’s morgens. Ook weten we al dat de game naar de PS4, Xbox One en PC zal komen. Een release date is er nog niet, maar natuurlijk hoopt iedereen dat Fallout 4 klaar zal zijn voor de kerstperiode.

Share.

About Author

Yorick Dupon

Vraag me welke smartphone je moet kopen.

Reacties