Event: 2de editie van Gameforce op 3 en 4 oktober in Antwerpen

1

Geek zijn is tegenwoordig in, daar is geen ontkennen aan. Het aantal ‘-con’ en andere evenementen in België is niet meer bij te houden en nieuwe projecten springen als paddenstoelen uit de grond. Uiteraard mag de hele videogames cultuur niet zonder bijeenkomst zitten en het is dan ook met veel plezier dat we de ‘E3 der lage landen’ GameForce voor het tweede jaar mogen aankruisen in de kalender. Het kruisje mag je alvast zetten op het weekend van 3 en 4 oktober.

Wat is GameForce? Simpelweg de grootste gamebeurs van België! De organisatie heeft zijn best gedaan om met massa’s nieuwe games van zowel de trippel A scene, als van de indie ontwikkelaars onder hetzelfde dak te brengen. Het stopt echter niet bij games, ook nieuwe technologieën, zoals Oculus Rift en Samsung Gear VR, zullen te testen zijn in de hallen van het Antwerpse Waagnatie. Voor een schappelijke €10 heb je in voorverkoop al een dagticket. Complete en aanvullende info vind je uiteraard terug op de website en sociale media van het evenement.

http://www.gameforce.be of http://www.facebook.com/GameForceBE

Gameforce 2015

Wij zijn sowieso aanwezig, dus als je ook gaat, laat het ons zeker weten in de comment section belooooooow!

Share.

About Author

Jason Blomme

Games games en nog eens games. Ik ben geboren met een controller in de handen en zal zo waarschijnlijk ook heengaan. En podcasts.

Reacties