Eerste details over Pokémon Sun & Moon onthuld

0

Gisteren maakte The Pokémon Company eindelijk de eerste details van de nieuwe Pokémon-games bekend. Onder andere de drie nieuwe partner-Pokémon en de verpakking werden voor het eerst getoond. Pokémon Sun & Moon worden op 23 november in Europa gelanceerd op de Nintendo 3DS.

pokemonsunmoonbox

Zoals het artwork uit de teaser (die te zien was tijdens de recente Pokémon Direct) al deed vermoeden speelt Pokémon Sun & Moon zich af op het tropische eiland Alola, duidelijk geïnspireerd door het paradijselijke Hawaii.

Zoals bij de voorgaande spellen in de Pokémon-serie kunnen spelers één van drie Pokémon kiezen als hun eerste partner. Deze keer heb je de keuze uit Rowlet, een schattig uiltje (met strikje!) die als type Grass en Flying heeft, de vurige kat Litten, uiteraard Fire-type en Popplio, een grappige clown-achtige zeehond van het Water-type.pokemonsunmoonstarters

In een nieuwe trailer zie je de game ook voor het eerst in actie. We krijgen tevens een glimp te zien van de nieuwe legendarische Pokémon, die uiteraard ook afgebeeld worden op de verpakking. Vergeet zeker niet de (superieure) Japanse trailer te checken! So many feels.

Pokémon mocht dit jaar twintig kaarsjes uitblazen en vierde dat eerder al met een heruitgave van de originele Game Boy-games Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow op de 3DS Virtual ConsoleEen hele resem legendarische Pokémon werden reeds uitgedeeld aan de fans en nog dit jaar komt er een eerste echte mobile game naar iOS en Android: Pokémon GO.

Meer informatie en details over Pokémon Sun & Moon worden ongetwijfeld in de loop van 2016 onthuld en lees je hier. Houd Geekster alvast in het oog!

Share.

About Author

Yves Doutreligne

Probeert wanhopig Nintendo te begrijpen. Heeft een chronische hekel aan Digimon. Staat constant op het punt om geblokkeerd te worden op Twitter.

Reacties