DOOM, Motherfuckers! Releasedatum en Collector’s Edition onthuld

0

Als je niet reageert met expliciet taalgebruik bij de onthulling van de releasedatum en de kick-ass Collector’s Edition van Doom, weet je nog niet genoeg van deze opkomende shooter, waarin je demonen uit de hel aan flarden schiet. Waarom kijken we hier zo hard uit naar deze titel? Aangezien deze ontwikkeld werd door Id Software, de makers van de originele Doom, en aangezien deze wordt uitgegeven door Bethesda, die twee jaar terug ook de excellente Wolfenstein The New Order hebben uitgegeven.

Nu wat gaat deze titel nog nieuw doen, of eerder NIET nieuw doen? Life regeneration. Wij zijn geen pussy-ass soldaat, die achter een muurtje kruipt om z’n leven terug te krijgen of die maar 5 seconden kan sprinten. Wij zijn badass space marines, met echte old school health packs en een gemiddelde snelheid van een locomotief wanneer we door de vijanden razen met een arsenaal waar je een heel derdewereldland mee kunt bewapenen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijdag 13 mei, zet deze dag in je agenda en omcirkel hem heel goed. Dan kun je eindelijk terug duivels gespuis introduceren met de double barreled shotgun.

Nu, wat zou een triple A release zoals deze zijn zonder Collector’s Edition? Daarom kun je je voor de prijs van 129.99 euro verwachten aan een standbeeld van de demonische Revenant, die langzaamaan ronddraait op zijn platform. Daarnaast krijg je nog een fancy steelcase van het spel, allemaal gepresenteerd in een mooie zwarte doos. Bovenop dat krijgen de pre-orderers er nog een extra DLC bonus bovenop met extra skins, kleuren, patronen en zes hack modules om dood en verwoesting te veroorzaken in de multiplayer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Om deze aankondiging nog extra in de verf te zetten, is er ook nog een extra trailer vrijgegeven waarin we wat meer kunnen gapen naar de blood & gore.

Alvast een kleine geruststelling: de brutale finishers zien er echt prachtig uit, maar deze zijn allesbehalve verplicht, dus je wordt nooit gedwongen om deze animaties elke keer te zien als je jezelf brutaal wilt injecteren in het spel om het leven van invading demons zuur te maken.

Moest je zelf nog meer willen weten, lees gerust ons verslag van E3 2015, waarin meer we in detail gaan over de multiplayer.

Wij zijn alvast klaar voor DOOOOOOOOOOM!!!

Share.

About Author

Timothy

Houdtdt van ananas, de Metal Gear Solid franchise en Evil Dead te quoteren. Heeft een kokosnoot BH in zijn kast liggen maar heeft nog geen rieten rokje gevonden dat erbij past.

Reacties