Darkrai maakt Game Mania en Fnac onveilig

0

Nintendo viert feest! Pokémon, een van zijn populairste en meest succesvolle franchises, mag dit jaar twintig kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren, worden er het hele jaar door giveaways met uiterst zeldzame Pokémon georganiseerd. Na MewCelebi en Jirachi krijgt in mei Darkrai eindelijk zijn moment in de schijnwerpers!

In 2007, toen Darkrai voor het eerst op het publiek werd losgelaten, was het internet al behoorlijk ingeburgerd. Straffe verhalen, loze geruchten en broodjeaapverhalen konden al snel ontkracht worden, waardoor er weinig ruimte was voor mysterie rond deze donkere pokémon die zich schuilhield in de nachtmerries van de bewoners van de poké-wereld. Om Darkrai te kunnen vangen, had je een promotioneel item nodig, de member card, die je toegang verleende tot de groezelige Harbor Inn in Canalave City in Pokémon Platinum.

Harbor Inn

Via een nachtmerrie kreeg de speler toegang tot het exotische Newmoon Island, waar hij oog in oog kwam te staan met Darkrai.

Newmoon Island

Newmoon Island zit niet meer in Pokémon XPokémon YPokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, maar toch kan je, ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Pokémon, binnenkort een Darkrai aan je collectie toevoegen. Vanaf 2 mei tot 24 mei zullen er immers downloadcodes te vinden zijn in de winkels van Game Mania en Fnac.

De Darkrai die je via deze code krijgt, is getraind tot level 100 en heeft het dark type. Hij kent de moves Dark Void, Ominous WindNightmare en Feint Attack en heeft de ability Bad Dreams, die slapende tegenstanders verwoestende nachtmerries geeft.

Darkrai giveaway

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties