Dark Souls 2 op PS4 en XBox One in april 2015

0

From Software verraste onlangs met de aankondiging van Dark Soul 2 in zijn definitieve vorm, Scholar of the First Sin. Hiermee komt de bekendste franchise van de makers ook, naast PC, naar de nieuwe generatie consoles in april 2015. Voor de gelegenheid zal de meedogenloze RPG uitgebreid worden met nieuwe vijanden en events en krijgen graphics en gameplay een kleine schoonheidsbehandeling. Op de nieuwe trailer – hierboven – kan je dit allemaal aanschouwen. Het beste komt nog, Scholar of the First Sin zal ook alle tot nu toe verschenen DLC’s bevatten. We spreken hier over 3 geloofde uitbreidingen die elk nieuwe, hardere, gebieden en bazen met zich meebrengen en zo de levensduur enkel kolossaler maken.

DS2 sunken kingOok de DLC’s en hun legendarische moeilijkheid vergezellen de editie.

De vraag stelt zich wel waarom dit nu aankondigen. Met Bloodborne van dezelfde makers gepland in maart is het moeilijk te geloven dat dit er komt om releaseperiodes op te vullen. Bovendien hadden de makers nog gespecifieerd bij de release van Dark Souls 2 dat de new gen geen optie was door het verschil in ontwikkelingsmethodiek van de laatste machines. De complete editie release is een goede zet, maar men kan zich afvragen waarom we Dark Souls 2 dan niet op de nieuwe generatie konden krijgen in 2014.

Wat denken jullie? Zijn deze definitieve edities nodig om een spel te ontdekken of vinden jullie deze rage van ‘HD complete, final, definitive edition 1.5 remix’ marketing onder de gordel?

Share.

About Author

Jason Blomme

Games games en nog eens games. Ik ben geboren met een controller in de handen en zal zo waarschijnlijk ook heengaan. En podcasts.

Reacties