BREAKING: Zelda Wii U uitgesteld

0

Slecht nieuws, my friends. Eiji Aonuma, de producer van The Legend Of Zelda franchise heeft zonet in een video bekend gemaakt dat de Zelda Wii U titel, bekendgemaakt op E3 van 2014, wellicht niet in 2015 zal verschijnen. Blijkbaar was de timing dermate strak dat het ontwikkelingsteam nieuwe ontdekkingen niet op een gangbare manier kon toepassen op het spel. Daarom, aldus Aonuma, wordt Zelda Wii U, om de beste Nintendo kwaliteit te bewaren, even opgeschoven naar de toekomst en “wordt het moeilijk om Zelda Wii U nog deze kerstperiode uit te brengen”. Ook op E3 zullen geen nieuwe beelden van Zelda Wii U te zien zijn om deze reden.

Het internet weent.

Aan de andere kant stemt dit wel tot nadenken. Wat zal Nintendo dan tonen op E3 dat ze nog niet getoond hebben de vorige editie? Star Fox, Fire Emblem? Durven we dromen van een nieuwe Metroid aankondiging? Oh my, de voorspellingen lijken los te barsten. Laat ons weten wat jullie denken in de comments!

Share.

About Author

Avatar

Navigator Games & Kijken. Overwinnaar Pokémon Championship 2000. Droomt uitsluitend in epische bliksemzwaardgevechten. Trust in Nic Cage. NNID: Sjmille

Reacties