Bayonetta 2 demo beschikbaar op Nintendo e-Shop

0

Het zijn goede tijden voor bezitters van een WiiU. Met de nieuwste Smash Bros dat klaarstaat en de bijkomende content voor Mario Kart 8 is Nintendo de bezitters van hun laatste console waar voor hun geld aan het geven. Maar Nintendo houdt het niet enkel bij zijn eigen franchises. Jaja, je voelt het aankomen, er is goed nieuws voor fans van wulpse heksen en over-the-top actie (ja, we bestaan).

Platinum games’ langverwachte opvolger op het pareltje dat Bayonetta 1 is, staat klaar in de starting blocks. Bayonetta 2 neemt grotendeels over wat het succes van zijn voorganger heeft gemaakt: Ultra snelle gevechten, een waslijst aan combo’s, overdreven finishers en een schaal van zaken waar God of War zelfs de ogen van optrekt. Daarbovenop kan de nieuwste telg in de reeks ook rekenen op tal van kostuums die menig Nintendo fans zullen herkennen. Deze kostuums veranderen niet alleen het uitzicht van onze heldin maar ook de vechtstijl, die voor de gelegenheid zelfs de bijhorende signatures moves overneemt. Fan service op en top.

bayonetta-2-Link

Dit alles komt uit op 24 oktober, exclusief voor WiiU, met als kers op de taart dat de schijf ook de ‘definitive edition’ van de originele Bayonetta zal bevatten. 24 oktober is, zoals de meesten onder jullie weten, nog te veel keer slapen. Gelukkig heeft Nintendo gedacht aan iedereen bij wie de duimen al te hard jeuken.

Wie dus niet kan wachten op Bayonetta 2 kan sinds kort opwarmen met de officiele demo. Deze is gratis beschikbaar via de WiiU’s e-Shop en bevat enkele levels en scènes uit het finale spel. De fans zullen zich zo wat kunnen familiariseren met de veeleisende en ultranerveuze gameplay terwijl ze de prachtige graphics en fluïditeit van het spel even kunnen aanschouwen. Voor de gelegenheid gaf Platinum games ook deze gloednieuwe trailer vrij. Het kan niet op !

Share.

About Author

Jason Blomme

Games games en nog eens games. Ik ben geboren met een controller in de handen en zal zo waarschijnlijk ook heengaan. En podcasts.

Reacties