Genesect verschijnt in Game Mania en Fnac

0

Nintendo viert feest! Pokémon, een van zijn populairste en meest succesvolle franchises, mag dit jaar twintig kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren, worden er het hele jaar door giveaways met uiterst zeldzame Pokémon georganiseerd. Na MewCelebiJirachiDarkrai, Manaphy,ShayminArceusVictini en Keldeo is nu Genesect aan de beurt!

Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Pokémon kan je binnenkort Genesect aan je collectie toevoegen. Van 1 november tot en met 24 november kan je via de NintendoZone van je plaatselijke Game Mania of Fnac een downloadcode verkrijgen die je dan vervolgens in de Mystery Gift-functie van je exemplaar van Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire kan gebruiken om deze mythische Pokémon te downloaden.

Genesect is de allerlaatste Pokémon van de Unova-Pokédex en was voor het eerst verkrijgbaar in Pokémon Black en Pokémon White als event Pokémon. Net als Mewtwo, met wij hij in de zestiende film de strijd aanbond, is Genesect door mensen met slechte bedoelingen gemaakt. Hij is een technologisch hoogstandje, ontworpen door Team Plasma in het P2 Laboratory. Als je dit laboratorium bezoekt met een Genesect in je bezit, zal er een wetenschapper verschijnen die je items geeft die onlosmakelijk met Genesect verbonden zijn: de drives.

drive_anime

Er zijn vier drives: de Burn DriveChill DriveShock Drive en Douse Drive. Afhankelijk van welke van deze vier drives Genesect vasthoudt, zal het type van zijn aanval Techno Blast veranderen naar fireiceelectric of water. Vooral de Douse Drive is dus handig, want met een water aanval zal Genesect zich beter kunnen verweren tegen vuurtypes, die viervoudige schade bij hem aanrichten. In Pokémon X en Pokémon Y geeft een Hiker in het Fossil Lab van Ambrette Town je de drives, in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire krijg je ze cadeau van een Street Thug in Mauville City.

genesect_army_techno_blast

De Genesect die je via deze code krijgt, is getraind tot level 100 en heeft de bug en steel types. Hij kent de moves Techno BlastMagnet Bomb, Solar Beam en Signal Beam en heeft de ability Download, die ofwel de attack of special attack stat van Genesect verhoogt, afhankelijk of de defense dan wel de special defense van zijn tegenstander de laagste waarde heeft.

genesect-giveaway

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties