Winactie: The Interview (Blu-Ray)

2

Guys and girls, voor zij die mij niet kennen heb ik groot nieuws: ik ga er vandoor. Jawel, ik verlaat België en trek met mijn rugzak door Azië. Voor eeuwig? Dat niet, daar heb ‘k de centjes niet voor, maar toch voor een maand of 8. Gedurende die tijd zal ik niet kunnen schrijven voor Geekster. Ook al was dat de laatste tijd sowieso al wat lastig. Druk, druk, druk. Maar omdat jullie allemaal zo’n toppertjes zijn en ik jullie heel hard zal missen wil ik niet zomaar vertrekken.

Duuuuuuuuuuuuuuuuuus… geef ik 3 Blu-Rays weg van The Interview. Een film over Noord-Korea die uitkomt op DVD en Blu-Ray op 24 juni. Toepasselijker kan niet toch? De kans is klein dat ‘k zelf Noord-Korea zal bezoeken. ’t Is daar nogal duur, dus ik vrees dat het voor een andere keer zal worden. Nuja, genoeg landen over in Azië en buitengewone plekken. En daarbij heb ik jullie hulp nodig.

Wat moet je doen om de Blu-Ray te winnen?
Laat me weten via onze Fb of Twitter (met hashtag #geeksterbe) welke plek in Azië ik ZEKER MOET bezoeken en waarom? Een jungle ergens in Maleisië, een park in China, een dorp in Indonesië, whatever! Ik kies er dan de 3 leukste locaties uit en beloon die met een Blu-Rayke van The Interview. De winnaars worden bekendgemaakt op 24 juni. Dan kan jij lachen en heb ik alvast 1 topplek om naartoe te trekken. Oh, en toon Sony Pictures wat liefde op Facebook. Je maakt er niet meer kans mee, maar zij hebben ons wel de Blu-Rays gegeven.

Korte inhoud van The Interview:

Dave Skylark en zijn producer Aaron Rapoport presenteren de populaire showbiz talkshow ‘Skylark Tonight’. Wanneer ze ontdekken dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un een fan is van het programma, weten ze een interview met hem te organiseren in een poging om zichzelf te positioneren als legitieme journalisten. Dave en Aaron bereiden zich voor om af te reizen naar Pyongyang, maar wanneer ze worden gerekruteerd door de CIA, worden de minst gekwalificeerde mannen die je je kunt voorstellen aangesteld om een aanslag te plegen op Kim Jong-un.

Interview_BD_3D_early

Copyright: © 2014 Columbia Pictures Industries, Inc. e LSC Film Corporation. All Rights Reserved

Share.

About Author

Kenny

Quit your jibbajabba, you ain't hurt!

Reacties