WINACTIE! SpongeBob: Sponge Out of Water

9

Zijn jullie er klaar voor? Ik hoor jullie niet! Het is zover, 28 januari komt onze favoriete spons in de bioscoop met zijn nieuwe langspeelfilm. Na het succes van ‘The SpongeBob SquarPants Movie’ is er dit keer SpongeBob: Sponge Out of Water 3D. Zoals de titel al doet vermoeden gaat onze gele vriend dit keer aan land in de strijd tegen een grote schruk. Daarvoor heeft hij wel heel verrassende bondgenoten. En dat alles in 3D. Hoera!

Om dit alles te vieren mag onze überSpongeBob fan Kenny (die met die SpongeBob tattoo op zijn voet) dankzij Sony Pictures een GIGAGROOT PRIJZENPAKKET weggeven (ook al zou hij dat liever allemaal zelf houden). Wat moet je daarvoor doen? Vertel ons in de comments hier of op Facebook of via een mail naar wedstrijd(at)geekster.be wie jouw favoriete SpongeBob personage is! Wie deze post deelt en onze pagina liket, maakt niet meer kans maar verdient wel eeuwig een plaatsje in ons sponzen hart! De wedstrijd loopt tot 12u 28 januari (de realesedatum). De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina.

Wat zit er naast 1 duoticket nog in het prijzenpakket?

Wristband 84_Bath Plug 84_Compressed Sponge 84_Velcro ball game

Synopsis:

Een mysterieuze slechterik heeft Bikinibroek aangevallen. De twee aartsvijanden SpongeBob en Plankton komen aan land in onze mensenwereld en ze moeten samenwerken om hun eigen wereld te kunnen redden.

‘Spongebob: Spons op het Droge’ komt op 28 januari 2015 in de Belgische bioscopen.

Poster_Flemish

Share.

About Author

Kenny

Quit your jibbajabba, you ain't hurt!

Reacties