WIN WIN WIN Exclusive Breaking Bad goodie

8

De zomer is bijna voorbij, de zomer is bijna voorbij! Paniek! Help! Gelukkig was het een goeie zomer met mooi weer waardoor wij hebben gezweet. Sloten! Gezweet op vakantie. Op het strand. Op bepaalde exotische locaties. Maar vooral, op de nieuwe design van GKY!

Jawel, voor zij die het nog niet zagen: GKY zit volledig in het nieuw. Meer structuur, duidelijkere thema’s en een nieuw fancy schmancy logo. Who doesn’t love a giraffe, right?

Bij een nieuwe website hoort een feest! En bij een feest horen cadeautjes. Gelukkig hebben wij het perfecte cadeautje voor jullie!

Al gehoord van Breaking Bad? Sure hope so! Wel, seizoen vijf is uitgekomen op DVD en Blu-Ray op 7 augustus 2013. Hoera! More Walt! Walt for President. Voor wie Breaking Bad nog niet kent (zijn er nog zo’n mensen?), een korte uitleg:

“Geen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Met de dood van Gus Fring is Walts transformatie van een fatsoenlijke huisvader in een gewetenloze drugscrimineel bijna voltooid. Met Jesse en Mike (Jonathan Banks) als partners, is Walt van plan een klapper te maken in de meth-business. Maar de vruchten van zijn moorddadige operatie worden bedreigd door een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek, geleid door zijn genadeloze zwager Hank (Dean Norris). In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes. Geproduceerd door Vince Gilligan en Mark Johnson.”

En wij mogen het allercoolste cadeautje weggeven aan de ultra Breaking Bad fans! Twee poppetjes! What poppetjes? Jawel, Mister Walt en Mister Jesse nergens te verkrijgen in de winkel in pluche. Ideaal om aan je sleutelbos om mee te pronken bij de vrienden. Check eens wat ik heb. En UITERAARD ook de Blu-Ray met de eerste acht afleveringen van seizoen vijf!

Wat moet je daarvoor doen? Bitter weinig! 

1. Like onze Facebookpagina (we need some GKYlove)
2. Laat ons in de comments weten wat jouw favoriete Breaking Bad seizoen is en waarom.

De wedstrijd loopt tot vrijdag 30/08 12 uur. ’s Middags maken we de winnaar hier bekend!
Extra punten verdienen? Like dan ook de pagina van Sony Pictures.

Walt Jesse clip pluche

Breaking-Bad-Season-5-packshot1

 

©2012 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved

Share.

About Author

Kenny

Quit your jibbajabba, you ain't hurt!

Reacties

Het beste seizoen is het laatste, omdat de serie stopt. Eindelijk eens een reeks die door tv-zenders niet nodeloos wordt gerekt uit geldwin tot 8 seizoenen (Dexter bv) of langer, maar op het ideale moment er een einde aan maakt