Win een Spider-Man: Homecoming-pakket met tiny Spider-Man

0

Spider-Man is terug van weggeweest en daar hoort een spetterende wedstrijd bij!

Vanaf volgende week, 19 juli, speelt het langverwachte Spider-Man: Homecoming eindelijk in de cinemazalen. In de film probeert Peter Parker (Tom Holland) na de gebeurtenissen uit Captain America: Civil War de balans te zoeken tussen zijn studentenleven en zijn verborgen rol als superheld Spider-Man. Dat evenwicht wordt verstoord wanneer de slechterik Vulture (Michael Keaton) opduikt. Gelukkig krijgt onze jonge held hulp van niemand minder dan Tony Stark!

Of bekijk hier de échte trailer.

Win tickets, merchandise en dvd’s

Om de komst van Spider-Man: Homecoming te vieren, trakteren we onze lezers op maar liefst drie Spider-Man-pakketten. Elk pakket bevat een duoticket voor de film, magneten, een figuurtje én een dvd-box van de originele Spider-Man-trilogie voor wie ook maar niet genoeg kan krijgen van het personage.

Hoe meedoen?

Meedoen is gemakkelijk en kan zelfs op drie manieren: reageer op FacebookTwitter en via de onderstaande applicatie. Je maakt meer kans als je op elk platform meedoet. Veel succes!

Win een Spider-Man: Homecoming-pakket met duotickets, goodies en een dvd-box!

Door deel te nemen ga je akkoord met ons wedstrijdreglement.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties