Wedstrijd: Iron Man 3

0

Heuglijk nieuws! Nadat wij op dinsdag jullie een bespreking van Iron Man 3 op een schoteltje hebben kunnen presenteren, kunnen jullie nu zelf een aantal Iron Man goodies winnen! Klik even door voor meer details!

Herinneren jullie nog die enorme doos die toekwam met de post? Wel, dit zat erin:

imprijzen

Om deze superfancy gadgets te winnen (wijzelf nemen er met spijt afscheid van) vragen wij jullie om even jullie Facebook te veranderen in het teken van Iron Man 3. Dit doen jullie door simpelweg je coverfoto op facebook aan te passen!

timeline_template

Nog even alles op een rijtje:

1. Like onze facebook pagina

2. Kies een van de volgende coverfoto’s en maak deze de jouwe door erop te klikken. Zo opent hij in een apart venster en kan je hem dan met de rechtermuisklik opslaan (moet ik dat nog uitleggen aan Geeks?).

im3 im2 im

3. Comment hieronder dat je aan deze wedstrijd deelneemt zodat we zeker jouw pagina komen checken!

4. De wedstrijd loopt ongeveer een week tot 5 mei en daarna zullen de winnaars online gepost worden.

Op zondag 28 april is het natuurlijk ook de Antwerp Convention waar wij ook aanwezig zullen zijn. Als we toekomen zullen we een foto online plaatsen op Facebook en Twitter zodat jullie ons gemakkelijk kunnen spotten. See you there!

…en de winnaars zijn bekend:

1e prijs, bestaande uit koffer + hoodie + tas: Kim van der Mark
2e prijs, bestaande uit hoodie + tas: Tom Decoster
3e prijs, bestaande uit de tas: Robin Mies

De gelukkigen mogen ons contacteren via onze facebookpagina om gegevens uit te wisselen. Voor je het weet liggen de prijzen voor je brievenbus!

Share.

About Author

Avatar

Vegetarische letterkundige, geobsedeerd door fantasy, post-apocalyptische fictie, girly series, alles ivm WOII en sommige films. Een fan van foute woordgrapjes. En eten. Mmmm, worteltaart. My kryptonite.

Reacties