Vier nieuwe DC Comics Films bekend?

0

DC staat in de box-office mijlen achter op Marvel, maar het is duidelijk dat het bedrijf daar verandering wil in brengen. Na het succes van de ‘The Dark Knight’-reeks en de hype rond ‘Batman V. Superman’ zien we de eerste tekens naar een plan op lange termijn. Zo kregen we enkele weken geleden een lijst van geplande DC-films met hun première datum. En ook al werden de filmtitels nog niet vrijgegeven, we wisten dat het bedrijf al volgepland zat tot het verre 2020.

Dus nu zit iedereen te wachten op concrete namen voor DC’s volgende projecten en misschien hebben we sinds kort daar een antwoord op. Het bedrijf registreerde namelijk 4 nieuwe domeinnamen die hinten naar solo-projecten voor niemand minder dan: Justice League, Wonder Woman, Aquaman en Shazam.

De domeinnamen in kwestie zijn:

  • JusticeLeagueFilm.com
  • ShazamMovie.com
  • WonderWomanTheMovie.com
  • AquamanMovie.com

Eigenlijk strookt dit een beetje met wat we al een tijdje horen waaien through the grapevine. We wisten al dat ‘Batman V Superman’ een prequel wordt voor een Justice League film én dat we een cameo van Wonder Woman ( en Aquaman? ) mochten verwachten.

Wat vinden jullie? Wie willen jullie graag zien als Shazam of Aquaman? Of welke regisseurs zien jullie graag de leiding nemen? Laat gerust weten!

EDIT: Blijkbaar waren deze domeinnamen al jaren geregistreerd door Warner Bros en is dus niet meer zò relevant voor de plannen van DC. Het kan nog steeds gebeuren maar only time will tell.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties