Tweede trailer ‘Avengers: Age of Ultron’ is er!

2

Over enkele maanden is het al zo ver! Dan zien we eindelijk onze favoriete superhelden terug op het witte doek. Maar de hype voor Avengers: Age of Ultron is ondertussen al weer wat gaan liggen en de lauwe reacties op de Ant-Man-trailer sloegen een eerste deuk in Marvel’s tot nu toe perfecte parcours. Hoog tijd dus om ons terug warm te maken voor Ultron door middel van een nieuwe trailer. Nu, mij hoor je niet klagen…

Red-Eyed Hulk

Hulk behekst door Scarlet Witch?

Geen action-packed trailer deze keer maar een verzameling van korte shots. We zien Hulk met rode ogen (behekst door Scarlet Witch?), een jonge Black Widow en een eerste blik op een Dora Milaje, de persoonlijke bodyguards van Black Panther. Krijgen we in Age of Ultron eindelijk het verhaal achter Black Widow te zien? Èn daarbovenop nog eens een kleine sneak peek van Black Panther’s stad Wakanda? Pinch me, I must be dreaming.

Een eerste blik op Dora Milaje

Een eerste blik op een Dora Milaje, de persoonlijke bodyguards van Black Panther

Voor de vergeetachtigen onder ons, hier nog eens de plot:

Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Alles loopt verkeerd wanneer Tony Stark probeert een programma ter vredeshandhaving in gang te steken en Earth’s Mightiest Heroes, inclusief Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, worden zwaar op de proef gesteld wanneer het lot van de aarde aan een zijden draadje hangt. Wanneer de kwaadaardige Ultron ten tonele komt, is het aan The Avengers om hem en zijn plannen een halt toe te roepen. Moeizaam gesloten allianties en onverwachte actie vormen de weg naar een episch en uniek avontuur.

Een jonge Black Widow

Komen we eindelijk meer te weten over Black Widow?

Avengers: Age of Ultron speelt vanaf 29 april in onze zalen.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties