Trailer: Katniss heerst in ‘The Hunger Games: Mockingjay’

0

We hebben al heel wat teasers en prachtige propaganda de revue zien passeren maar eindelijk hebben we een volledige trailer voor The Hunger Games: Mockingjay. De filmadaptatie zet uiteraard de traditie voort waarin het laatste boek uit een Young Adult boekenreeks in 2 delen gesplitst wordt, net zoals Harry Potter en Twilight. Ondanks het feit dat Mockingjay in principe even dik is als Catching Fire, krijgen we Katniss Everdeen nog 2x op het witte scherm te zien. Ons niet gelaten natuurlijk, Jennifer Lawrence blijft een topactrice.

In Mockingjay rebelleren de Districten tegen The Capitol en wordt Katniss tegen wil en dank in een leiderspositie geduwd. Onbewust heeft ze door haar acties in haar eerste Hunger Games een beweging in gang getrokken dat zich wil loswrikken uit de tentakels van The Capitol. In de trailer zien we hoe Katniss verteld dat ze dit allemaal niet wou, maar President Snow heeft als dictator er geen oren naar.

The Hunger Games: Mockingjay – Part I zal vanaf 19 november 2014 in onze zalen te zien zijn!

 

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties