Nieuwe trailer Jupiter Ascending toont meer verhaal

0

De Wachowski’s zijn terug met een nieuwe trailer en deze keer kan je daadwerkelijk enthousiast worden! De tweeling heeft al een ruig traject afgelegd sinds The Matrix, we moeten daar eerlijk in zijn. Na hun ongelooflijk debut eind de jaren 90’s hebben we weinig hoogvliegers meer gezien. Kan Jupiter Ascending de neerwaartse spiraal breken?

In de trailer komen we eindelijk wat meer te weten over het verhaal, al hun vorige trailers toonden niets meer dan glimpses van de film en het liet je als kijker vooral kou. Nu krijgen we een betere kijk op de rollen die Sean Bean, Mila Kunis en Channing Tatum zullen vertolken. Mila speelt Jupiter Jones, een schoonmaakster die ontdekt dat ze een reïncarnatie is van een interstellaire royalty. Channing Tatum speelt haar half-wolf supersoldaat/bodyguard/love-interest.

Eén ding is zeker: visueel zal Jupiter Ascending tot de top behoren. De verschillende buitenaardse werelden zien er zeer gelikt uit. Maar is dat genoeg om je te overtuigen om de film te gaan zien?

Jupiter Ascending is vanaf 4 februari 2015 in onze zalen.

 

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties