Officiële plotdetails ‘Avengers: Age of Ultron’ vrijgegeven

0

Eindelijk zijn er officiële details vrijgegeven voor Avengers: Age of Ultron. Er zijn al veel geruchten gepasseerd zowel over de film als wat er na de film zou kunnen gebeuren, dat we eens blij zijn iets officieel vanuit Disney te horen. Wat is het officiële verhaal voor Avengers: Age of Ultron? Hier is wat we kregen:

“Marvel Studios presenteert ‘Avengers: Age of Ultron,’ het epische vervolg op de grootste Superhelden film aller tijden. Wanneer Tony Stark probeert een programma ter vredeshandhaving in hang te steken, loopt het verkeerd en Earth’s Mightiest Heroes, inclusief Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, worden zwaar op de proef gesteld wanneer het lot van de aarde aan een zijden draadje hangt. Wanneer de kwaadaardige Ultron ten tonele komt, is het aan The Avengers om hem en zijn plannen een halt toe te roepen. Snel vormen er moeilijke allianties en onverwachte actie vormen de weg naar een episch en uniek avontuur.

Marvel’s ‘Avengers: Age of Ultron’ met onder andere Robert Downey Jr., die terugkeert als  Iron Man, samen met Chris Evans als Captain America, Chris Hemsworth als Thor en Mark Ruffalo als The Hulk. Samen met Scarlett Johansson als Black Widow en Jeremy Renner als Hawkeye, en met bijrollen voor Samuel L. Jackson als Nick Fury en Cobie Smulders als Agent Maria Hill, moet het team zich terug samenstellen om James Spader als Ultron, een angstaanjagende technologische vijand een halt toe te roepen. Onderweg ontmoeten ze twee mysterieuze en krachtige newcomers, Wanda Maximoff, gespeeld door Elizabeth Olsen, en Pietro Maximoff, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson, en ontmoeten ze een oude vriend in een nieuw jasje wanneer Paul Bettany Vision wordt.

Eigenlijk helemaal niets schokkend nieuws, alles hadden we al via geruchten opgevangen. Het ziet er ook naar uit dat Marvel terug wilt uitpakken met hun grote cast, begrijpelijk wel met nieuwe toppers zoals James Spader en Aaron Taylor-Johnson.

De immense cast zal met ‘Avengers: Age of Ultron’ vanaf 29 april 2015 in onze zalen te zien zijn!

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties