Limited Edition Mondo Vinyl Guardians of the Galaxy

1

Ja, we weten het. Alwéér een artikel over Guardians of the Galaxy, we slaan je er bijna dood mee de voorbije maanden. Vergeef het ons, we weten van niet beter. We zitten nog steeds in de honeymoon-fase. Geef ons nog enkele maanden. Wanneer we in een vlaag van naïviteit beslissen om samen te gaan wonen, maar dan pas echt aanvoelen dat onze liefde niets meer was dan een bevlieging en we na wekenlang ruzieën beslissen dat het best is om elkaar wat ruimte te geven en ik de BluRay in een andere kamer leg.

Maar daar gaat het niet over vandaag, ik wil The Collectors ( eddem? ) onder jullie op de hoogte brengen van iets behoorlijk cools. Wie van jullie kent MONDO? Mondo creëert limited edition posters, filmsoundtracks op vinyl, VHS versies en kledij voor zowel klassieke als nieuwe films. De winkel heeft ondertussen al een quasi-legendarisch reputatie met posters die op eBay verkocht worden voor honderden euro’s. Wel, MONDO verkoopt nu een Limited Edition Vinyl uitgebracht met daarop de Mixtape van Peter Quill.

Vinyl Guardians of the Galaxy

Met originele artwork van de legendarische Tyler Stout.

De case voor de vinylplaat is een variant op Tyler’s poster voor Guardians of the Galaxy en zal ongeveer met dezelfde print-techniek gemaakt worden. Als bonus zal de vinyl-sleeve willekeurig gekozen worden uit 9 onderstaande mogelijke varianten. De plaat daarentegen krijgt bij iedereen dezelfde paarse Infinity Stone-kleur.

Vinyl Sleeve

Als bonus zal de vinyl-sleeve willekeurig gekozen worden uit 9 onderstaande mogelijke varianten.

Overtuigt? Het zal wel zijn! Je kan de vinylplaat via hun webshop pre-orderen voor $75 ( = een kleine €60 ) inclusief verzending. Je zal wel eventjes geduld moeten uitoefenen want de platen worden pas verzonden in het eerste kwartaal van 2015. Dit omdat alles handgemaakt wordt natuurlijk. Tja, je moet er wat voor over hebben, voor zo’n collector’s item…

 

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties