Loki zet zijn zinnen op King Kong’s “Skull Island”

0

We zijn een beetje open geweest in het schrijven van onze titel. Dit heeft niets met de comics te maken of de Thor-reeks, maar al te meer over de acteur die Loki vertolkte: Tom Hiddleston! Tom heeft een rol te pakken in een prequel rond Skull Island. Skull Island, je misschien bekend, is het freaky eiland waar we King Kong leerden kennen voor we hem tegen z’n wil meesleurden naar de grote stad.

De film – die zich uitsluitend zal focussen op het mysterieuze eiland en zijn inwoners – wordt momenteel geschreven door Max Borenstein, die onder andere ook verantwoordelijk was voor de reboot van Godzilla eerder dit jaar. Hiddleston zal daarvoor nog te zien zijn in een andere film van Legendary genaamd Crimson Peak, een horrorfilm van Guillermo del Torro.

Skull Island vond een regisseur bij Jordan Vogt-Roberts, iemand die bij mij persoonlijk totaal geen belletje deed rinkelen. Maar hij heeft de alternatieve film ‘The Kings of Summer” uit 2013 op zijn palmares staan en van dié film heb ik eigenlijk al goeie dingen gehoord. Fingers crossed dus!

Skull Island staat momenteel ingepland voor het najaar van 2016, dus ongetwijfeld nog meer daarover!

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties