Jurassic World: Meet Masrani en de D-Rex!

0

Masrani? Ik hoor het u al denken: “Wie of wat is in godsnaam Masrani?” Wel, beste lezer, Masrani is een ambitieus telecommunicatiebedrijf dat in 1973 werd opgericht door Dhr. Sanjay Masrani, maar sinds 1992 door diens zoon Simon. Sinds 1998 hebben zij echter ook InGen overgenomen en staat het bedrijf een gouden toekomst te wachten…
Wacht, wacht eens even. InGen? Als in: International Genetic Technologies? Als in: het bedrijfje van wijlen Dr. John Hammond? Als in: de bollebozen achter Jurassic Park? Oh jee…

Ze staat nog niet lang online, de website van Masrani. Deze nieuwe viral site ziet er op het eerste gezicht droog, stoffig en retesaai uit, maar wie de tijd neemt om grondig te lezen, komt tot de conclusie dat  Simon Masrani (gespeeld door Irrfan Khan) een nieuwe prestigeproject heeft: het heropenen van Jurassic Park onder de naam Jurassic World op Isla Nublar.

Jurassic World

Simon Masrani: CEO, visionair, dolleman

Wat leren we nog? Dr. Henry Wu (nog steeds vertolkt door B.D. Wong), een van de wetenschappers achter het originele Jurassic Park, speelt blijkbaar nog altijd even graag voor God en is ook nauw betrokken bij het Jurassic World-Project. Heeft hij dan niets geleerd van het verleden?

Jurassic World
Wel, neen. Blijkbaar niet. Blijkbaar was een Tyrannosaurus Rex nog niet gevaarlijk genoeg. Blijkbaar is het nodig dat kreng genetisch te modificeren tot het NOG enger en NOG gevaarlijker is. Enter the D-Rex. Regisseur Trevorrow sprak eerder dit jaar al kort over de plot en het genetisch manipuleren van dinosaurussen:

his creation exists to fulfill a corporate mandate—they want something bigger, louder, with more teeth. And that’s what they get.

Klinkt dat nog niet eng genoeg? Werp dan alvast maar een blik op de gelekte beelden van de Legoversie van de D-Rex!

first-look-at-jurassic-worlds-d-rex-in-lego-form

Met zijn helrode ogen en witte huid is de D-Rex geen meester van camouflage. Met zo’n omvang en zo’n tanden moèt hij dat gelukkig ook niet zijn.

Te nemen met een korreltje zout, weliswaar. Deze afbeeldingen werden gelekt en zijn niet afkomstig van Universal Studios of Lego zelf. We wachten dus vol spanning af tot ze bevestigd worden, of tot we een vriendelijke maar kordate aanmaning krijgen deze foto’s van onze website te halen. We zijn even benieuwd als u.

Wat wèl afkomstig is van Universal zelf, is deze de fancy timer op de website van Jurassic World. Waar tellen we precies naar af? Daar hebben we voorlopig het raden naar. De algemene consensus is echter dat we, wanneer de teller op nul staat, eindelijk de eerste trailer van Jurassic World te zien zullen krijgen!

 

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties