[GERUCHT] Nieuw Team na Avengers: Age of Ultron?

1

Ja hoor, dames en heren, het is weer zover. Het stof dat Guardians of the Galaxy heeft doen opwaaien is stilletjes aan het neerdwarrelen en alle comic geeks springen als een bende uitgehongerde leeuwen op ieder gerucht in de hoop hun onverzadigbaar verlangen naar nieuws te kunnen stillen. En al zeker als het over de grootste franchise gaat in Marvel’s filmgamma. De laatste geruchten vertellen ons dat Avengers: Age of Ultron het einde betekent voor het Avengers-team zoals wij die kennen.

Ms Marvel
Het gerucht gaat dat op het einde van de volgende Avengers, Captain America op zoek zal moeten gaan naar een nieuw team. Wat met Iron Man, Hawkeye, Black Widow, The Hulk en Thor? Wie zal hen vervangen? Volgens datzelfde gerucht zouden we niemand minder dan Ms. Marvel mogen verwachten! Alright, Ms. Marvel is een behoorlijk grote naam in de Marvel-Universe, dat zie ik 100% goed komen. Maar wie nog?

Dr. Strange
Wel, we weten dat er nog een film aankomt van Ant-Man & Doctor Strange én we weten ook dat Edgar Wright uit het Ant-Man-project stapte omdat hij geen zin had om Ant-Man te laten deel uitmaken van het grote Marvel-filmuniversum. Betekent dit dat Marvel plannen heeft om Ant-Man te laten overlopen naar de Avengers-franchise? Misschien. Ook interessant om te weten: in de comics ontstaat er een alternatieve tijdslijn tijdens Age of Ultron waarin Doctor Strange in The Avengers zit, in deze tijdslijn hernoemd naar The Defenders.

Creëren The Avengers op het einde van de 2e film een alternatieve tijdslijn? Maar misschien nog de grootste vraag: stormen we niet af op superheldenmoeheid? Marvel kan niet blijven personages op het grote publiek loslaten, zeker met de introductie van Quicksilver & Scarlet Witch in Age of Ultron en de komst van Jessica Jones, Iron Fist, Daredevil op Netflix later.

Avengers: Age of Ultron komt bij ons in de zalen vanaf 29 April 2015. Then, all will be clear.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties