Je twijfelt nog over wat je moet geven aan die filmfanaat of serieverslinder in je familie- of vriendenkring? We verzamelden negen leuke cadeautjes voor elk budget die je meteen in huis kan halen voor je geliefden.

Voor de serie- en filmliefhebber

LEGO Star Wars Death Star ontsnapping

Er is niets leuker dan je favoriete filmscènes in LEGO na te bouwen en uit te stallen, na een uitvoerige speelpartij. Geef een van de meest iconische momenten uit Star Wars cadeau met dit setje.

Nu 27,95 euro op bol.com


Once Upon a Time in Hollywood LP

Tarantino transporteerde je in zijn laatste nieuwe film naar de jaren 60. De steengoeie soundtrack uit de film doet dat opnieuw met je. Wegdromen verzekerd!

Nu 24,99 euro op bol.com


Captain Marvel-figuur

Actiefiguren hoeven niet altijd stukken van mensen te kosten. Deze van Captain Marvel kan je gerust cadeau doen met een andere superheld in het assortiment.

Nu 13,99 op bol.com


Friends: de complete serie met drinkbeker

Is er nog een iemand die je kent zonder Netflix? Of is het zo’n fan van Friends dat ze wel de verzamelbox in huis moeten hebben? Dan is dit het meest perfecte cadeau.

Nu 129,99 euro op bol.com


Hollywood Wants to Kill You

Waarom wil Hollywood zo hardnekkig de wereld vernietigen en hoe serieus moeten we deze toekomstvisies nemen? Ontdek de wetenschap achter films zoals Terminator en Armageddon in dit boek.

Nu 13,99 euro op bol.com


The Ultimate Superhero Movie Guide

Dit is het ultieme naslagwerk voor elke fan van superhelden op het witte doek. Van Batman tot Hellboy en Iron Man, elke film en held wordt besproken.

Nu 23 euro op bol.com


Trivial Pursuit Friends

Ken je iemand die enkel nog kan praten door Friends te citeren? Laat ze hun kennis echt testen met deze versie van Trivial Pursuit.

Nu 22,99 euro op bol.com


Funko Pop! Hulk met Taco

Je mag vinden van Funko Pop!-figuurtjes wat je wil, niemand zal ontkennen dat deze Hulk op elke boekenkast kan blinken als geen ander.

Nu 13,49 euro op Zavvi.nl


Woody uit Toy Story

Geef toe, wie wil nu niet een echte pop van Woody uit Toy Story, en al zeker na het kijken van de laatste prachtige film in de reeks.

Nu 45,23 euro bij Amazon.de

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties