Wat is er nog leuker dan cadeautjes krijgen? Ze geven! We verzamelden pakjestips voor die ene persoon die je graag ziet die de ene serie na de andere bingewatchet en niet uit de cinema weg te houden is.

Voor de serie- en filmliefhebber

Funko Pop! van Baby Nifflers

Of je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nu goed vond of niet, iedereen viel wel in zwijm voor de baby-Nifflers, die zo mogelijk nog schattiger zijn dan de volwassen versie.

Nu 24,99 euro op bol.com


The Art of Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse is niet alleen de beste superheldenfilm van het jaar, het is ook een van de mooiste animatiefilms die het medium durft te vernieuwen.

Nu 28,99 euro op bol.com


Captain Marvel Vans

Bereid je voor op Captain Marvel en Avengers: Endgame met een hele Vans x Marvel-collectie! T-shirts, petten, rugzakken, noem maar op, maar deze high-top Vans zijn onze favoriet.

Nu 100 euro bij Vans


LEGO 75932 Jurassic Park Velociraptor

Jurassic World mag nog zo goed zijn, niets kan het plaatsje veroveren dat de eerste Jurassic Park in onze harten heeft veroverd. Met deze LEGO-set kan je een van de meest iconische scenes uit de originele film naspelen.

Nu 43,99 euro bij Brickshop.nl


I’ll Be There for You

Wie kent nu geen superfan van Friends in hun naaste omgeving? Dit boek duikt in de rijke geschiedenis en achtergrond van de iconische sitcom.

Nu 9,99 euro op Amazon.de


Batman: The Complete Television Series

“Holy Polaris, Batman!” Het moet niet altijd duister en brooding zijn! De campy avonturen van Adam Wests Batman uit de jaren 60 toveren ongetwijfeld een glimlach op iedereens gezicht.

Nu 46,99 euro op bol.com


365 films die je gezien moet hebben

Wil je iemand de wondere wereld van cinema doen ontdekken? Dan is dit boek van scenarist Geert Verbanck geen slecht begin. Een mix van klassiekers en blockbusters, goed voor een jaar filmplezier.

Nu 17,99 euro op bol.com


Thanos-standbeeld

Heeft iemand enkele jaren cadeautjes tegoed van jou? Doe hen dan dit imposante standbeeld van de slechtste slechterik in het Marvel-universum cadeau: Thanos!

Pre-order nu voor 145 euro bij Sideshow Collectibles


The Art of Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story mag dan verre van de beste Star Wars-film zijn, het was wel een welgekomen uitbreiding van het universum met prachtige kostuums en unieke momenten.

Nu 26 euro bij Amazon.de

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties