Weinig opdrachten zijn zo moeilijk als een cadeau zoeken voor iemand die verslingerd is aan televisie en cinema.
Wedden dat je het ideale pakje vindt tussen onze tips?

Voor de serie- en filmliefhebber

Big Little Lies

Wat krijg je als je koppen zoals Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Adam Scott, Zoe Kravitz en Laura Dern bij elkaar steekt? Een van de beste miniseries van het afgelopen jaar.

Nu 22,99 euro op bol.com


LEGO 75187 BB-8

Geen enkele cadeautjeslijst is compleet zonder LEGO en zonder Star Wars. Met dit mooie model van R2-D2-vervanger BB-8 vang je twee vliegen in één klap!

Nu 84,99 euro op bol.com


Eat What You Watch

Dit kookboek verzamelt meer dan 40 recepten uit onze favoriete films: boterbier uit Harry Potter, de ratatouille uit Ratatouille en zoveel meer!

Nu 16,99 euro bij bol.com


Netflix cadeaubon

Je weet echt niet wat te geven? Geef het cadeau van eindeloze televise met deze cadeaubon voor Netflix.

 

Verkrijgbaar in je supermarkt


The Princess Diarist

Vorig jaar namen we met ontzettend veel pijn in het hart onverwacht afscheid van Carrie Fisher. Net voor haar overlijden bracht ze nog deze onthullende memoire uit, een ideaal cadeau voor fans van Star Wars en van straffe vrouwen.

Nu 13,99 euro op bol.com


Wonder Woman: The Art and The Making Of the Film

Over straffe madammen gesproken: dit mooie kunstboek van Wonder Woman zal elke fan van de superheldenfilm gelukkig maken. Een boeiende kijk in het productieproces van de beste film uit de stal van DC Comics.

Nu 30 euro op bol.com


Their Finest en Hidden Figures

Wat dacht je ervan om een dvd-pakketje samen te stellen? Their Finest en Hidden Figures vertellen allebei verhalen over vrouwen die heel veel betekend hebben in onze geschiedenis.

Their Finest voor 14,99 euro en Hidden Figures voor 17,99 euro op bol.com


Harry Potter-figuur

Elke fan van Harry Potter zag ondertussen alles wat er ook maar te maken heeft met de tovenaarsjongen. Verras die persoon daarom eens met een figuurtje!

Pre-order nu voor 25,81 euro op Amazon.de


The Art and Soul of Blade Runner 2049

De beste film van 2017 zal nog lang blijven nazinderen en dat gevoel kan je gerust verlengen door dit prachtige boek cadeau te geven.

Nu 43,49 euro op bol.com

Share.

About Author

Davy Delbeke

Contrasten, tegengestelden én paradoxen. Allemaal gebundeld in een bebaard mensenlichaam. Kapitein, weetjesverzamelaar, liefhebber van comics.

Reacties