De eindejaarsfeesten komen er weer aan, net zoals de bijhorende cadeautjeszoektocht. Ben jij op zoek naar het ideale geschenk voor het lief dat zich een Jedi waant of voor dat ene nichtje dat verzot is op Disney? Wij helpen je graag uit de nood!

Voor de serie- en filmliefhebber

hpbox
Harry Potter: Complete 8-Film Collection op blu-ray

De Harry Potter-reeks is ideaal om rond de kerstperiode een marathon mee te houden, dus dat zorgt ervoor dat deze fonkelnieuwe blu-ray-collectie het ideale cadeau is!

Nu 24,99 euro op bol.com


darthv

Darth Vader ijsblokjeshouder

Met deze Dart Vader-hoofdvormpjes kun je niet enkel ijsblokjes, maar ook snoepjes of chocolade maken. Ook een leuke tip voor geeky dessertjes dus.

Nu 13,95 euro op bol.com


fbbeasts

Fantastic Beasts and Where to Find Them artwork

Het beste aan de toverachtige spin-off was natuurlijk de verzameling beestjes uit de titel. Dit boek zet ze in de spotlight, boordevol ontdekkingen en inspiratie.

Nu 59,95 euro bij bol.com


gift guide
Mr. Robot: seizoen 1 op blu-ray

Intelligent, fascinerend en bloedmooi: dat is het eerste seizoen van het psychologische drama over hackers. Voor elke Fight Club-fan!

 

Nu 34,99 euro bij bol.com


netflix

Netflix cadeaubon

Geef het cadeau van een karrenvracht films en series, met als hoogtepunt de eigen producties van Netflix. De streamingservice is nu ook ideaal geworden voor pendelaars.

Verkrijgbaar in je supermarkt


lego

LEGO Dimensions: E.T. Fun Pack

LEGO Dimensions is niet alleen een heel dure videogame, maar leverde ook gloednieuwe figuurtjes op gebaseerd op films uit de jaren tachtig. Naast E.T., zijn ook de Gremlins verkrijgbaar.

Nu 16,99 euro op bol.com


Dansende baby Groot

Guardians of the Galaxy zat boordevol leuke elementen, maar de dansende kleine Groot kun je nu zelf cadeau geven aan een Marvel-fan!

 

Nu 23,99 euro op Amazon.de

groot


cage

Luke Cage: soundtrack op LP

De Luke Cage-serie zette eindelijk een zwarte superheld in de hoofdrol en schotelde ons daarbij nog een ijzersterke soundtrack voor. Mondo zorgde voor de flitsende artwork.

Pre-order nu voor 35 dollar bij Mondo


starwars2

Star Wars: Year by Year

Dit boek maakt elke Star Wars-fan blij! Het is een chronologische verzameling van alles, écht alles, wat met de ruimtesaga te maken heeft, inclusief The Force Awakens.

Nu 30,99 euro op bol.com

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties