Geekster Selecteert: Super Bowl Trailers

0

Het is gebeurd. De Super Bowl zit er weer op. Zoals elk jaar betekent Super Bowl Sunday ook Super Bowl trailers en bij Geekster kan dat niet anders dan een hoogmis zijn voor onze retinas. Terwijl Amerika ondertussen even moet bekomen van alle gekte, lijsten we hieronder even de veelheid aan trailers op die onze aandacht onvermijdelijk getrokken hebben.

Jurassic World

Hallo daar, you sexy Indominus Rex you. En ook wel een beetje heel crazy, zo blijkt. En het besef dat we dringend een setje afgerichte Geekster raptors moeten hebben. Dat moment waar Chris Pratt communiceert met de raptors. *jaw drops*. Jurassic World, kom maar snel dichterbij.

Minions

SWING THOSE PANTS BABY! Of hoe we steeds harder en harder uitkijken naar die ongetwijfeld geniale Minions film. Bappu.

Terminator Genisys

Terminator is bejaard in de nieuwe trailer van Terminator: Genisys. Deze trailer is tegelijk bevreemdend maar ook best wel behoorlijk cool. We zijn er nog steeds niet echt uit.

TED 2

De queeste naar zaadcellen. Zie hoe een teddybeer op zoek gaat naar een geschikte donor om diens kinderwens in vervulling te brengen. Meer van hetzelfde in Ted 2 dus.

Tomorrowland

George Clooney ontgrendelt een droomwereld. Deze nieuwe Disney-titel lijkt alvast veelbelovend. Nu is het wachten op de onvermijdelijke marketing-binnenkopper van het gelijknamige festival.

Seventh Son

WAR IS COMING. Kwaadaardige geesten, zwaarden en behoorlijk wat magie in de trailer van Seventh Son. What’s not to like? 

Insurgent

OK, dit deed even denken aan Dragon Ball Z-taferelen, waar de omgeving ook op dergelijke dramatische manier moet sneuvelen. Bonuspunten voor Insurgent, de tweede film uit de Divergent reeks.

Waar kijken jullie het meeste naar uit? Laat het ons zeker weten in de comments!

Share.

About Author

Avatar

Navigator Games & Kijken. Overwinnaar Pokémon Championship 2000. Droomt uitsluitend in epische bliksemzwaardgevechten. Trust in Nic Cage. NNID: Sjmille

Reacties