Geekster Giveaway: Duoticket The Boy

5

Het is weer die tijd van de maand, beste Geekster fans! Het is al even geleden sinds onze laatste giveaway en dat onrecht konden we niet langer laten bestaan! Daarom geven we zo-even een duoticket weg voor het angstaanjagende, bloedverkillende en ronduit luidop-schreeuwen-in-de-cinema The Boy!

The Boy

The Boy

The Boy komt vanaf 27 januari (geheel en volstrekt toevallig vandaag) in onze Belgische cinemazalen en ter ere van deze nachtmerrie-verwekkende gelegenheid mogen we zoals beschreven een duoticket weggeven aan een gelukkige sadomasochist! Want oh yes, deze film is er eentje waar je je kippenvel reflexen nogmaals kan onderwerpen aan een uitgebreide testrit.

De Pitch

In The Boy draait alles immers rond Brahms, een onschuldig jongetje waarvan de ouders op zoek gaan naar een nanny. Een nanny om, zoals de sociale conventies bepalen voor een welgesteld Engels gezin, op het kleine bengeltje te letten. Ware het niet dat het rakkertje in kwestie niet van normaal mensenvlees, maar van porselein gemaakt blijkt te zijn. Een geschikte nanny vinden ze vervolgens in Greta (immer ravissante Lauren Cohan), die, met een argwanende blik, een waslijst strikte opvoedingsregels opgelegd krijgt. Wanneer ze deze, silly Lauren, lijkt te verwaarlozen, wel, dan gebeuren er bizarre zaken in het Engelse landhuis…

The Boy

Heb je zin om je vriend(in) ten huwelijk te vragen nadat hij/ze net de schrik van zijn/haar leven voorgeschoteld kreeg? Deze is voor jou. Ben je een ondernemer die dringend zijn idee voor smart onderbroeken wil pitchen aan een menigte die het dringend nodig heeft? We’ve got your back, amigo. Of zit je gewoon nog eens hongerig te lonken naar een goed avondje horror, dan is onze giveaway voor jou.

Meedoen?

Wat moet je doen om een glorieus duoticket te winnen, zodat je deze huiveringwekkende film zo snel mogelijk kan bekijken? Niet veel. Vertel ons simpelweg in de comments over de meest angstaanjagende, huiveringwekkende, lovecraftiaanse filmervaring die je ooit hebt meegemaakt en wie weet. Naast ons eeuwig respect, krijgt de verdiende winnaar dan ook, geheel terecht, het duoticket opgestuurd! De winnaar kiezen we op 4/2!

The Boy

Ok, dit is creepy.

Share.

About Author

Avatar

Navigator Games & Kijken. Overwinnaar Pokémon Championship 2000. Droomt uitsluitend in epische bliksemzwaardgevechten. Trust in Nic Cage. NNID: Sjmille

Reacties