Euro Cosplay Gathering season 4: the Belgians are coming!

0

Na de onbetwistbare  overwinning van het Franse duo, Shoko en Jerome, van seizoen drie  is het zover! Tijd om de nieuwe kampioenen te kiezen.

Met drie gelijktijdige Europese preselecties, is het eerste weekend van november een bijzonder weekend voor cosplay. Spannend! Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat de Belgische vertegenwoordigers zijn gekozen!

Eerst onze jury die geen gemakkelijk taak had: Idromy, Aothenshi, ShokoPaine, Jerome en Ichigo zijn allemaal ervaren cosplayers vanuit België, Nederland en Frankrijk.

En nu onze kandidaten:

10 solo en 5 groepen vochten voor een plaats in de Parijse finale in juli 2014.

And the winners are :

But who are they really:

Tamira, solo vertegenwordiger

cosplay by Tamira

Een heel lief meisje dat  al heeft meegedaan met de Euro Cosplay Gathering en EuroCosplay selectie maar dat voor het eerste naar de finale mag. Behalve cosplay is ze ook bekend als video/fotograaf onder de bijnaam Red Nova.

Soph Hime en Cyclone X, groep vertegenwoordigers

Lady Oscar, Granado Espada Mage, Natsuki, Count D, Grell cosplay by Soph Hime Zant, Ace, Love Machine, Wretched Egg cosplay by Cyclone X

Ze hebben allebei deelgenomen als Belgische vertegenwoordigers aan de 2012  Euro Cosplay Gathering finale, Soph als deel van een groep, en X als solo. Eigenlijk passen  die twee heel goed bij elkaar: ervaren en betrouwbare cosplayers met oog voor details en passie voor perfectie.

Ik kijk uit om jullie in Parijs te zien en samen voor Tam, Soph en X  te supporten!

For glory!

 For cosplay!

For Belgium!

 

Pics by Kmron, N8e, Deco, Camille, CoolADN, CosplayMag

Share.

About Author

Avatar

Cosplayer, blogger, super villain in the making.

Reacties