Eerste teaser Ant-Man online!

2

De eerste teaser voor Marvel’s zomerfilm Ant-Man is eindelijk online! Je mag deze film gerust Marvel’s wildcard voor 2015 noemen want laten we nu eerlijk zijn, niemand krijgt het direct warm bij een superheld wiens  kracht zich in staat stelt zich te verkleinen. Geen idee hoeveel mensen overtuigd zullen zijn na het zien van deze teaser…

In Ant-Man volgen we crimineel Scott Lang (Paul Rudd) die zijn innerlijke held moet naar boven brengen en onder mentoring van Hank Pym (Michael Douglas) zal proberen de wereld te redden door een levensbelangrijke ramkraak te plegen. Rollen zijn verder nog weggelegd voor Evangeline Lilly die de dochter van Hank zal vertolken, Corey Stoll die de villain Yellowjacket zal spelen en Hayley Atwell pikt Peggy Carter terug op.

Ant Man
De teaser is er nu eindelijk en….“huh”, geen hype te bespeuren hier. De sfeer is helemaal nog niet wat we verwacht hadden. Met Paul Rudd als Ant-Man dachten we een wisecracking Scott Lang te zien of toch tenminste dat we een gevoel kregen dat de film zich niet al te serieus neemt. Nu kregen we een behoorlijk standaard teaser met cliché dialoog en enkel op het einde een kleine knipoog naar hoe Marvel in het verleden al meerdere keren geprobeerd heeft de naam te veranderen. “Is it too late to change the name?”

Ant-Man heeft spijtig genoeg al behoorlijk wat voeten in de aarde gehad. Ant-Man was al jaren het persoonlijke projectje van Edgar Wright (Scott Pilgrim vs. the World) maar besloot enkele weken voor de productie van de film uit het project te stappen. Het nieuws ging in als een schok aangezien Edgar al jaren bezig was met het uittekenen van actie scénes en de cast volledig zelf heeft uitgekozen.

De geruchtenmolen zegt ons dat Edgar zich te veel gedwongen voelde te moeten werken binnenin het bestaande Marvel Cinematic Universe, wat helemaal niet de oorspronkelijke visie was. Daarna nam Peyton Reed, regisseur van Yes Man en New Girl, de fakkel over.

Ant-Man staat gepland om vanaf 22 juli in onze zalen te draaien.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties