Eerste Jurassic World trailer ziet het licht

0

Normaal voorzien om donderdag online te komen, krijgen we vandaag toch al een glimp van de eerste Jurassic World trailer te zien. Waar het voorheen fout liep bij de voorbereidingen van het park, zijn de poorten nu al geopend. Maar zoals altijd wanneer de mens voor God speelt, loopt het uiteindelijk fout…

We keken eigenlijk al maanden halsreikend uit naar eerste beelden en nu is het eindelijk zover. De film geregisseerd door Colin Trevorrow (Safety not Guaranteed) met onder andere Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (The Village) stond al een tijdje op onze radar. Conclusie tot nu toe: voorzichtig optimisme. We zijn blij terug te keren naar het land der dinosaurussen maar we moeten toegeven: de lijnen die we nu horen zijn behooooorlijk cheesy. “…depends on what kind of dinosaur they cooked up in that lab…” *rilling* Maar dat kan liggen aan een ongelukkige keuze op de montagetafel natuurlijk.

We hebben eigenlijk geluk! Jurassic World zal namelijk bij ons wereldwijd als eerste in de zalen zijn op 10 juni 2015, wat twee dagen eerder is dan Groot-Britannië en Amerika. 

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties