Eat my Shorts #1 – ENVOY

0

Ben jij een liefhebber van geeky films maar heb je de aandachtspanne van een dronken huisvlieg? Dan is Eat My Shorts zo hard op je buik geschreven dat je er krampen van krijgt! In deze reeks zal ik het mooiste, flauwste, vertederendste, absurdste of visueel mooiste werk verzamelen dat het internet ons te bieden heeft. Allemaal overgoten in een sausje van geekiness. Ain’t that nice? We bijten de spits af met ENVOY, een pitch voor een langspeelfilm.

ENVOY deed me qua sfeer heel hard denken aan ET en Super 8, de jonge knaap die onbedoeld verwikkeld raakt in een samenzwering, de zeemzoete muziek op de achtergrond die exploratie uitademt. Het is een kleine liefdesbrief voor de science-fiction en actiefilms uit de jaren 80’s en 90’s. Deze kortfilm dient eigenlijk als pitch naar fans en investeerders & werd geregisseerd door David Weinstein, de man achter de visual effects van oa. The Matrix, Star Wars Episode II en X-Men Wolverine.

Zou jij deze film financieren? Of vind je concept eerder cliché want laten we eerlijk zijn: dit is al vaker gedaan. Desalniettemin, zeer indrukwekkende kortfilm.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties