Eat My Shorts #4 – Adult Swim Infomercials

0

Adult Swim, de televisiezender die al ruimte gaf aan Rick & Morty, zond rond 4u ’s ochtends op 27 oktober Too Many Cooks uit,  een 11-minuut durende parodie op sitcom intro’s tussen de reclame door. Sindsdien is het een eigen leventje gaan leiden online. Met al bijna 3 miljoen views op youtube kunnen we eigenlijk al spreken over een viraal succes. Wel, het begint allemaal zeer melig en gelukkig maar we raden je aan gewoon vol te houden tot rond 3 – 4 minuten. Vanaf dan glijden we dieper en dieper in een negatieve spiraal vol seriemoordenaars en alternatieve werelden.

Too Many Cooks maakt deel uit van 5 verschillende infomercials op Adult Swim, elk al even twisted als de andere. Zoals de Broomshakalaka, waarin Denny Boffa tracht een multifunctionele bezem te verkopen. Of Life forever as you are now, waarin een tech wizard zijn 4 stappen-programma om een digitale avatar te creëren uit de doeken doet. Kortom, als je een uurtje te doden hebt en je surrealistische humor is volledig je ding, klik dan op de play-button.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties