Deze filmtrailers vanuit Comic-Con moet je zien

0

De week van San Diego Comic-Con is de periode bij uitstek voor alle filmbedrijven om nieuwe trailers te lanceren voor hun aankomende producties. 

En dit jaar is dat niet anders. San Diego Comic-Con is zowat het Mekka voor elke geek op deze planeet, net omdat elk bedrijf tijdens die popcultuurconventie ongelooflijk veel hype probeert te maken voor hun films en series. Haal een drankje, neem wat popcorn en geniet van deze twaalf gloednieuwe trailers en clips!

Kingsman: The Golden Circle

Het vervolg op het verrassende Kingsman (origineel een comic van Mark Millar) van Matthew Vaughn ziet er weer verdomd goed uit. Hoe kan het ook anders met zo’n sterrencast: Julianne Moore, Taron Egerton, Halle Barry, Sir Elton John, Channing Tatum, Jeff Bridges én de terugkeer van Colin Firth. Oh, en bekijk hier de hilarische video die toont dat Kingsman zich afspeelt in hetzelfde universum van de vuilgebekte animatiereeks Archer. De prent verschijnt op 28 september in de cinema.

Bright

De nieuwste film van Suicide Squad-regisseur David Ayer combineert politiedrama met een fantastische wereld vol magie, orcs en elfjes. Bright is op zijn minst gezegd intrigerend te noemen en dat is niet moeilijk aangezien je dat kan zeggen van elk project van scenarist Max Landis. Bright verschijnt op 22 december op Netflix.

Pacific Rim: Uprising

De eerste beelden van het vervolg op Pacific Rim tonen de nieuwe Jaegers, de gigantische robots waarmee nog grotere monsters in elkaar worden geslagen. Je ziet ook John Boyega als de zoon van Idris Elba’s personage uit het origineel aan de slag rond februari 2018.

Death Note

De Amerikaanse adaptatie van Death Note wordt niet gelanceerd zonder controverse, maar het ziet er gewoonweg ook heel goed uit. In de bovenstaande clip ontmoet Light (Nat Wolff) voor het eerst Ryuk, de god van de dood vertolkt door Willem Dafoe. Samen gebruiken ze een notitieboekje om slechte mensen de dood in te jagen. De film verschijnt al op 25 augustus op Netflix.

Thor: Ragnarok

Hoe kon regisseur Taika Waititi de eerste geflipte trailer van Thor: Ragnarok opvolgen? Door er nog een schepje bovenop te doen. De Thor-reeks had nood aan flinke scheut energie en de inspiratie daarvoor werd duidelijk gehaald bij Guardians of the Galaxy. Ons hoor je niet klagen, wij verlangen al tot de release op 25 oktober.

Justice League

In de nieuwe beelden voor Justice League maak je nog maar eens kennis met DC Comics’ team van superhelden. Vingers gekruist dat deze prent het niveau van Wonder Woman haalt en niet dat van Batman V Superman: Dawn of Justice. Je ontdekt het op 15 november in de cinema.

Ready Player One

Steven Spielberg heeft de eerste beelden van Ready Player One onthult, zijn adaptatie van het gelijknamige boek. Het nostalgische sciencefictionverhaal beroept zich heel hard op bestaande popcultuur en de trailer maakt dat maar al te duidelijk. Referenties ontdekken doe je in het voorjaar van 2018.

The LEGO Ninjago Movie

Na The LEGO Movie en The LEGO Batman Movie konden we moeilijk inbeelden dat het LEGO filmuniversum nog genialer kon worden. Daarbij komt kijken dat we nu ook niet echt zitten te wachten op een volledige film over een LEGO-thema. Tot we deze nieuwe trailer voor The LEGO Ninjago Movie zagen. De humor is opnieuw heerlijk onverwacht, ontdek het zelf maar! Vanaf 18 oktober in de bioscoop.

Blade Runner 2049

Blade Runner hoeven we hopelijk niet meer te introduceren. Het vervolg van Denis Villeneuve ziet er prachtig uit en doet ons vergeten dat we eigenlijk totaal geen nood hadden aan een sequel. Uitkijken naar de release op 4 oktober!

Jigsaw

Nog zo’n onverwacht vervolg: Jigsaw, een nieuw deel in de Saw-franchise dat na zeven films zeven jaar pauze nam. Verwacht je in het najaar opnieuw aan veel huiverachtig geweld.

A Wrinkle in Time

Disney heeft Ava DuVernay achter het stuur gezet van A Wrinkle in Time, een boekverfilming van het gelijknamige science-fantasy-verhaal uit 1963. Het geheel ademt epiek uit met een unieke stijl, tonnen kleuren en interessante personages. Het magische avontuur verschijnt in het voorjaar van 2018.

The Shape of Water

Guillermo del Toro bracht deze week ook de eerste beelden van The Shape of Water uit. Zijn nieuwste film is weer helemaal op zijn lijf geschreven. Het ziet eruit als Hellboy gecombineerd met BioShock en een flinke scheut romantiek erop. The Shape of Water komt waarschijnlijk uit in de eerste maanden van 2018.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties