Deadpool film komt in Februari 2016

0

De film rond Marvel’s favoriete anti-held begint meer en meer vorm te krijgen nu we een datum hebben om naar uit te kijken. Het is al geleden van het slordige X-men Origins: Wolverine dat we nog iets gezien hebben rond Deadpool. Iedereen had toen terecht kritiek op hoe Deadpool in beeld gebracht werd. If you haven’t seen it, believe me, it ain’t pretty. Alle vertrouwen in een Deadpool film werd gelukkig hersteld toen de Testfootage vanop Comic-Con gelekt werd deze zomer.

Wat mogen we verwachten? De regisseur en schrijver Jeff Wadlow wou enkel kwijt wat we alvast niet mogen verwachten. Het verhaal zal niet draaien rond X-Statix, een team van mutant superhelden. “ik kan al het gerucht dat het Milligan X-Statix verhaal in de film zit van tafel vegen” bevestigt schrijver Rob Liefeld.

Ryan Reynolds, die tevens ook Deadpool vertolkte in X-men Origins, liet al wat los in een interview met IGN. “Ik vind het script fantastisch. Het is de afgelopen drie maanden verder uitgebouwd. De film moet een R rating krijgen ( 16+ ), en het moet op een bepaalde manier uitgewerkt worden, het moet dingen durven doen die problemen kan opleveren voor de mensen hogerop. Als we het doen, moet het goed gedaan worden…” Ook stelde hij iedereen gerust: “De Deadpool in deze film zal geen banden hebben met Deadpool uit Wolverine” Juich ende jubel!

Deadpool zal geen banden hebben uit die van X-men Wolverine, YAY!

Deadpool zal geen banden hebben uit die van X-men Wolverine, YAY!

Wat denken jullie? Ik ben behoorlijk enthousiast! Het ziet ernaar uit dat iedereen die betrokken is in deze film duidelijk weet hoe het moet aan te pakken en zijn vastberaden risico’s te nemen. Of we dat ook daadwerkelijk in het eindresultaat zullen merken, is nog maar de vraag natuurlijk 🙂 Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties