Beste nieuwe trailers: Westworld, Sherlock, Nicolas Cage en meer

0

Ontdek de trailers van alle nieuwe films en series om naar uit te kijken!

Deze week staat helemaal in het teken van televisie, met fonkelend beeldmateriaal van series zoals de western en fantasy Westworld, de reeksen van DC Comics en het langverwachte nieuwe seizoen van Sherlock. Op filmvlak is horrorgrootmeester Rob Zombie terug, Nicolas Cage die de hoofdrol vertolkt in een oorlogsdrama en prenten van Netflix!

Westworld

Westworld moet voor HBO de nieuwe Game of Thrones worden, nu die laatste op zijn einde aan het lopen is. De serie combineert western met sciencefiction en is gebaseerd op de gelijknamige film uit de jaren zeventig van Jurassic Park-schrijver Michael Chrichton, duidelijk een fan van gevaarlijke themaparken. De cast met onder meer Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris en James Marsden zie je vanaf 2 oktober op het kleine scherm.

Sherlock, seizoen 4

Als er een stukje popcultuur ons geduld test, is het Sherlock wel. De reeks, met telkens drie afleveringen van 90 minuten per seizoen, begon in 2010 en zal volgend jaar pas zijn vierde seizoen uitzenden. In afwachting daarvan krijgen we een nieuwe trailer voorgeschoteld!

USS Indianapolis: Men of Courage

Onze god Nicolas Cage vertolkt in deze oorlogsprent een kapitein wiens schip ten onder gebracht wordt door de Japanners. Wat volgt is het overlevingsgevecht van de bemanning, en blijkbaar Cage versus haaien?! Een releasedatum is nog niet bekend.

Gotham, seizoen 3

Gotham, de reeks rond de jonge agent Jim Gordon (en slechteriken) uit het Batman-universum, is duidelijk een geval van love it or hate it. Fans kunnen zich verheugen op het derde seizoen dat van start gaat op 19 september.

DC’s Legends of Tomorrow, seizoen 2

Deze superhelden worden een pak meer gesmaakt dan de bovenstaande serie. In het tweede seizoen van DC’s Legends of Tomorrow wordt er opnieuw door de tijd gereisd en krijgen onze helden hulp van onder meer Stargirl, die je voor het eerst ziet in de nieuwe trailer. Tijd dat het oktober is!

31

Halloween staat om de hoek, dus is het tijd voor een breed aanbod aan horrorfilms. De liefhebbers zullen ongetwijfeld hun goesting vinden bij de nieuwste van Rob Zombie. In 31 worden enkele circusmedewerkers gekidnapt en moeten ze een dodelijk spelletje spelen om te ontsnappen. Wanneer de film bij ons uitkomt, is onbekend.

Mascots

Komediegenie Christopher Guest (This Is Spinal Tap) pakt in samenwerking met Netflix uit met de mockumentary Mascots, rond het professionele leven van mascottes. De film met een uitgebreide cast, zoals Jane Lynch, Parker Posey, Chris O’Dowd en meer, verschijnt op 13 oktober.

ARQ

Op 16 september lanceert Netflix de sciencefictionfilm ARQ, uit het brein van Orphan Black-schrijver Tony Elliott. Het verhaal draait rond een ingenieur (Robbie Amell) die vast komt te zitten in een tijdlus waarin hij elke dag overvallen wordt door dieven die het gemunt hebben op de technologie waarmee hij die tijdlus gecreëerd heeft.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties