Beste nieuwe trailers: Underworld, Brie Larson en meer

0

Ontdek de trailers van alle nieuwe films en series om naar uit te kijken!

Deze week werden er heel wat heerlijke trailers vrijgeven voor onder andere doldwaze actiefilms, donkere sciencefictionvervolgen, zeemzoete tearjerkers en Oscarsmekende melodrama’s. Voor elk wat wils dus, maar beginnen doen we met twee staalharde vrouwen in Underworld: Blood Wars en Free Fire!

Underworld: Blood Wars

Kate Beckinsale hijst zich voor de vierde keer in het strakke pakje om het op te nemen tegen zowel vampieren als weerwolven in Underworld: Blood Wars. Het ziet er exact hetzelfde uit als de vorige films in de smakelijke franchise en dat zal fans van bovennatuurlijke actie blij stemmen. De prent speelt vanaf 2 november in de zalen.

Free Fire

Ook een Oscarwinnende actrice mag zich op tijd en stond eens volledig laten gaan en laat dat nu net zijn wat Brie Larson doet in Free Fire. Denk Reservoir Dogs op cocaïne. In de actiefilm, geproduceerd door Martin Scorsese, doen ook Armie Hammer, Cillian Murphy, Sam Riley en nog enkele bekende koppen mee. Het is nog onbekend wanneer Free Fire bij ons verschijnt, maar het kan niet vroeg genoeg zijn!

Live By Night

Ook Ben Affleck trekt naar de onderwereld in zijn nieuwste film Live By Night met ook Zoe Saldana, Sienna Miller en Brendan Gleeson. Affleck speelt de zoon van een flik die zich opwerkt in de georganiseerde misdaad. Een Belgische releasedatum is nog onbekend.

Collateral Beauty

Dit jaar zagen we Will Smith met Suicide Squad terug in een grote blockbuster, maar hij blijft ook melodramatische films maken zoals The Pursuit of Happiness en Seven Pounds. In Collateral Beauty probeert Smith op een onconventionele manier uit een depressie te geraken, met de hulp van Edward Norton, Kate Winslet, Helen Mirren en Keira Knightley. In de zalen rond eindejaar.

The Promise

Oscars, prepare yourselves for… Oscar Isaac! In The Promise vertelt Hotel Rwanda-regisseur Terry George een liefdesverhaal tegen achtergrond van de Armeense genocide in de jaren 1910. Naast Isaac doen ook Christian Bale en Charlotte Le Bon mee in de hoofdrollen. Een Belgische releasedatum werd nog niet vastgepind.

Ouija: Origin of Evil

Halloween is ons favoriete feest want dan kunnen we opnieuw lekker huiveren in de cinemazalen! Ouija: Origin of Evil is een prequel op Ouija uit 2014, gebaseerd op het griezelige bordspelletje. De horrorprent speelt vanaf 23 november in de cinema.

Headshot

The Raid en het vervolg ervan waren memorabel voor veel aspecten, maar het meest indrukwekkende aan de films was hoofdrolspeler Iko Uwais, iemand die je niet tegen het lijf wil lopen op een slecht moment. In het nieuwe Headshot speelt hij de Indonesische variant van Jason Bourne. Het belooft opnieuw een spannende rollercoaster te worden, maar we betwijfelen of Headshot een Belgische release zal krijgen.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties